Νέα Δημοκρατία: Ανεκδιήγητη επιλογή ο Καρανίκας – Να αποπεμφθεί μέσα στην ημέρα

Το μήνυμα της Σακίρα κατά των προτύπων ομορφιάς: Ζήτησε να την παχύνουν!
03/03/2016
Ποινή φυλάκισης για όσους γονείς αναρτούν τα παιδιά τους στο facebook!
04/03/2016
Όλα

«Είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα, την ώρα που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, ο πρωθυπουργός της να προχωρά σε ανεκδιήγητες επιλογές, διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους» αναφέρεται στην ανακοίνωση

Την άμεση αποπομπή του ειδικού συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με τις αναρτήσεις του στα social media αλλά και τα όσα είπε για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ζητά με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά, μάλιστα, ο Νίκος Καρανίκας να αποπεμφθεί εντός της ημέρας.

«Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας έφτασε στο απερίγραπτο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης”, την τραγωδία των κατεστραμμένων Δίδυμων Πύργων! Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβαρά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Ο ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού της χώρας, μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας.

Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας έφτασε στο απερίγραπτο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης”, την τραγωδία των κατεστραμμένων Δίδυμων Πύργων!

Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβαρά.

Είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα, την ώρα που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, ο πρωθυπουργός της να προχωρά σε ανεκδιήγητες επιλογές, διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους.

Περιμένουμε – εντός της ημέρας – την αποπομπή του κ. Καρανίκα».

http://www.protothema.gr/politics/article/558273/nea-dimokratia-anekdiigiti-epilogi-o-karanikas-na-apopemfthei-mesa-stin-imera/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.