Η Michelle Obama πρωταγωνιστεί στο πιο αστείο βίντεο που την έχεις δει

Kick Boxing: Χάλκινο μετάλλιο για τον Τσοχαταρίδη (Φωτος)
01/09/2016
Σοφοκλής Βρανάς – “Φύγαμε ψυχή μου” (New single 2016)
02/09/2016
Όλα

Το βίντεο έχει τίτλο H Ιστορία της Άσκησης και παρουσιάζει την εξέλιξη των προγραμμάτων γυμναστικής μέσα από τα χρόνια, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1950.
Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές. Είναι μία γυναίκα που είτε την αγαπούν είτε όχι. Αν και μακριά από το παιχνίδι των δημόσιων σχέσεων, εκτός του πλαισίου όπου βρίσκεται λόγω της ιδιότητάς της, η Michelle Obama είναι αγαπητή, διότι είναι σαν εσένα κι εμένα. Και γι’ αυτό υπάρχουν απτά παραδείγματα.
Αυτή τη φορά, η ίδια συμμετέχει σε σκετσάκι του Funny or Die παρέα με τον κωμικό Nick Offerman. Με αφορμή την εξικοστή επέτειο του Προεδρικού Συμβουλίου Γυμναστικής, η Michelle Obama βρήκε ένα ιδιαίτερο τρόπο να το γιορτάσει.Ο Offerman προσπαθεί να κάνει τις ασκήσεις του και όταν νιώθει εξαντλημένος, η Michelle εμφανίζεται ως μηχανή Θεού και του λέει: “Nick, μπορείς να το κάνεις. Συνέχισε τις ασκήσεις”.
[mom_video type=”youtube” id=”ojO7MR3kzkc” width=”100%” height=”350″]
 
http://www.toratora.gr/313663-michelle-obama-prwtagwnistei-sto-pio-asteio-video-pou-exeis-dei/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.