Η συγκινητική ιστορία του σκύλου στο Μουσείο Δελφών
01/09/2017
Εξαρθρώθηκε σπείρα που άνοιγε σπίτια στη Βόρεια Ελλάδα
02/09/2017
Όλα

Και ποιος δεν θυμάται τον Jeremy Meeks τον σέξι κρατούμενο που έγινε viral και ο οποίος πλέον κάνει καριέρα μοντέλου. Τώρα ακόμη ένας έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο της μόδας.

Ο λόγος για τον 20χρονο Mekhi Lucky από τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή κλεμμένου αυτοκίνητου. Ο άνδρας μάλιστα είχε γίνει τότε γνωστός όχι για το καλογυμνασμένο σώμα του και την ομορφιά του, αλλά για τα μάτια του, τα οποία είχαν διαφορετικό χρώμα!

Έχοντας ετεροχρωμία, δηλαδή ένα μπλε και ένα καστανό μάτι, ο Mekhi όταν βγήκε από τη φυλακή υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Στην πρώτη του φωτογράφιση είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με τη φωτογραφία που είχε βγάλει στη φυλακή.

Σε αντίθεση με τον Jeremy Meeks, ο οποίος είχε κάψει καρδιές από την πρώτη στιγμή ως σέξι κρατούμενος, ο Mekhi Lucky έχει πιο άτακτο παρελθόν, καθώς από τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 είχε συλληφθεί πέντε φορές για παρανομίες.

Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν και πλέον το μοντέλο με την ετεροχρωμία ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, κάνοντας προνόμιο το διαφορετικό χρώμα ματιών του.



Jeremy Meeks

http://www.govastileto.gr/lifestyle/meta-ton-jeremy-meekso-mekhi-lucky/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.