Μέλος του ISIS ο μακελάρης του κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη

Φρίκη στην Κρήτη – «Γέννησα το παιδί του βιαστή μου»
31/12/2016
Προσφυγικό: 43 μετανάστες έκαναν «ποδαρικό» στη Μυτιλήνη
01/01/2017
Όλα

Η τουρκική αστυνομία έδωσε επίσημα την πρώτη φωτογραφία του κύριου υπόπτου για το μακελειό στο νυχτερινό κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης.

Ο νεαρός άνδρας, που δεν κατονομάζεται, περιγράφεται ως προερχόμενος από το Ανατολικό Τουρκεστάν ή το Αφγανιστάν ή την Τσετσενία και οι τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες πιστεύουν ότι ο ύποπτος είναι μέλος του βραχίονα του ISIS στο Ανατολικό Τουρκεστάν.

Την ίδια ώρα, ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, που απεικονίζει τον δράστη να εισβάλλει πυροβολώντας μέσα στο κλαμπ, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου. Το βίντεο είναι από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του Reina.

Πηγή: Μέλος του ISIS ο μακελάρης του κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/310491/melos-toy-isis-o-makelaris-toy-klamp-stin-konstantinoypoli#ixzz4UXbhapMr

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.