Σχέση από απόσταση- Χριστίνα Μαραγκόζη-Νικόλας Αδέσποτος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στη Μονή Λαζαριστών
11/06/2019
Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
16/06/2019
Όλα

Σχέση από απόσταση- Χριστίνα Μαραγκόζη-Νικόλας Αδέσποτος


Υποδεχόμαστε το Καλοκαίρι του 2019 με μια συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί!

Η ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαραγκόζη στα καλύτερά της, παρέα με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό και ερμηνευτή Νικόλα Αδέσποτο, μας χαρίζουν ένα τραγούδι που περιγράφει την δυσκολία των σχέσεων που είναι καταδικασμένες στην απόσταση.

Με την μεστή και ιδιαίτερη φωνή της η Χριστίνα ερμηνεύει το τραγούδι του Νικόλα, βγάζοντας συναίσθημα και ένταση, δίνοντάς του πνοή επίκαιρη και εύστοχη. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς την κρίση των σχέσεων σήμερα, σε συνδυασμό με την αποξένωση των ανθρώπων εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και την εξαναγκασμένη απόσταση που επιβάλλουν οι εποχές λόγω της αύξησης της μετανάστευσης. Όλα αυτά δεμένα σφιχτά με την μουσική που ακούγεται οικεία και ευχάριστα, ώστε να δίδεται έμφαση στον στίχο και την εξαιρετική φωνή της Χριστίνας, με τον Νικόλα να την συνοδεύει διακριτικά στα ρεφρέν.Καλή ακρόαση!!!
Το ακούτε σε αυτό το link . Σας αποστέλλεται επίσης συνημμένο ως υψηλής ανάλυσης mp3. 

Ακολουθήστε την Χριστίνα και ενημερωθείτε για τα νέα της εδώ: Facebook: https://www.facebook.com/christinamar… Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZt2… Instagram: https://www.instagram.com/christina_m…

Ακολουθήστε τον Νικόλα και ενημερωθείτε για τα νέα του εδώ: Facebook: https://www.facebook.com/NikolasAdesp… Youtube: https://www.youtube.com/nikolasadespotos Instagram : https://www.instagram.com/nikolas_ade….

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.