Λιβιεράτος-Αδάμ και στη μέση τα παιδιά τους. Οι νέες δηλώσεις του Λάμπη

Δημήτρης Νανόπουλος: Τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά δεν σου εξασφαλίζουν ότι έχεις παιδεία
13/11/2015
Πατέρας σκότωσε τον προπονητή επειδή δεν έβαλε την κόρη του να παίξει! (Φωτογραφίες)
14/11/2015
Όλα

Ο πόλεμος δηλώσεων και περιγραφών του τι συμβαίνει στη ζωή τους πριν και μετά από το διαζύγιο, τα σχόλια του ενός για τον άλλον και οι σχέσεις με τα παιδιά τους, βρίσκονται εδώ και καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τώρα έρχεται ο Λάμπης Λιβιεράτος να κάνει νέες δηλώσεις στο ΕΓΩ, που μοιάζουν «λευκή σημαία ανακωχής» στον πόλεμό τους.

«Μιλάς με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό σου Εύη Αδάμ», τού λέει ο δημοσιογράφος και εκείνος απαντάει χωρίς να αφήνει περιθώριο για σχόλια: «Φυσικά. Θέλω τα παιδιά μου να αγαπούν τη μαμά τους. Είναι ο άνθρωπος που τα γέννησε. Ποτέ δεν θα τους δημιουργήσω κλίμα μίσους προς την πρώην σύζυγό μου. Είναι η μητέρα των παιδιών μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό». 

Η επόμενη ερώτηση έρχεται για να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο τραγουδιστής σε σχέση με τις κόρες του, το τι συμβαίνει ανάμεσά τους και το πόσο μπορεί να επέμβει η Εύη Αδάμ.

«Μια μαμά είναι ικανή να απομακρύνει τα παιδιά από τον πατέρα τους;», ρωτάει ο δημοσιογράφος και απαντάει ο Λιβιεράτος: «Αν ο πατέρας είναι κοντά και έχει ειλικρινή σχέση με τα παιδιά του, δεν μπορεί να το κάνει ποτέ».

http://www.thetoc.gr/people-style/article/libieratos-adam-kai-sti-mesi-ta-paidia-tous-oi-nees-dilwseis-to-lampi

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.