Λευκή Καθαρά Δευτέρα στα Τρίκαλα -Στα 40 εκ. το χιόνι [εικόνες]

Ακτή Ελεφαντοστού: Τρομοκράτες της Αλ Κάιντα ζητούσαν από παιδιά να προσευχηθούν για να μη τα σκοτώσουν
14/03/2016
Η συγκινητική αφιέρωση για τον Παντελίδη στην εκπομπή, «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
14/03/2016
Όλα

Παρότι Μάρτης και μάλιστα στα μέσα, σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας κάνουν λευκή Καθαρά Δευτέρα.

Στα Τρίκαλα, από την Ελάτη και πάνω όλα τα χωριά είναι ντυμένα στα λευκά, όπως και από την πλευρά της Καλαμπάκας, με το μεγαλύτερο ύψος χιονιού μάλιστα να εντοπίζεται μεταξύ Καστανιάς και Στεφανίου και να υπολογίζεται στα 40 εκ.

Μάλιστα, σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο  εντοπίζονται σοβαρά προβλήματα από καταπτώσεις βραχών και σε ορισμένες περιπτώσεις η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Όπως αναφέρει στο trikalavoice.gr ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης «επιχειρούν συνολικά 15 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων προσπαθώντας να λύσουν τα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται καθώς βρέχει και χιονίζει από την περασμένη Πέμπτη. Είμαστε σε διαρκή επιφυλακή προκειμένου να παρέμβουμε όπου χρειαστεί».

 

Πηγή, φωτογραφίες: trikalavoice.gr

Πηγή: Λευκή Καθαρά Δευτέρα στα Τρίκαλα -Στα 40 εκ. το χιόνι [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/256423/leyki-kathara-deytera-sta-trikala-sta-40-ek-hioni-eikones#ixzz42tCExBEB

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.