Κομμωτής-Σαμουράι – Κουρεύει με σπαθιά και φωτιά τους πελάτες του [εικόνες & βίντεο]

Στην Ασπασία, που πυροβόλησε ο πατέρας της, ο πρώτος σκύλος-βοηθός για άτομα με αναπηρία
03/12/2015
Το Facebook κατέβασε τη σελίδα της Σίνεντ Ο’ Κόνορ
04/12/2015
Όλα

Πως θα σας φαινόταν το επόμενο σας κούρεμα να γινόταν με σπαθί Σαμουράι αντί για ψαλίδι; Θα καθόσασταν στη καρέκλα του κομμωτηρίου ή όχι;

Ο Αλμπέρτο Ολμέδο, που έχει το δικό του κομμωτήριο στη Μαδρίτη, τολμά να κάνει κάτι διαφορετικό και δικαιώνεται. Κουρεύει τους πελάτες μου με σπαθιά Σαμουράι.

Οπως παραδέχεται οι μέθοδοι του είναι «λίγο μεσαιωνικοί», αλλά όπως υποστηρίζει είναι ο μόνος τρόπος να πάρει και τις δύο πλευρές ενός κουρέματος με μαθηματική ακρίβεια.

Πέρα από σπαθιά χρησιμοποιεί φωτιά για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείτο σε διάφορες χώρες της Ασίας. Επιπλέον, έχει κάτι ψαλίδια σαν νύχια, που θυμίζουν τον Ψαλιδοχέρη.

«Οι κομμωτές συνήθως κόβουν τη μία πλευρά και στη συνέχεια την άλλη με αποτέλεσμα η μία να είναι πάντα λίγο διαφορετική από την άλλη», αναφέρει ο Αλμπέρτο.

«Μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα», καταλήγει.

 

 

 

 

Πηγή: Κομμωτής-Σαμουράι – Κουρεύει με σπαθιά και φωτιά τους πελάτες του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/238945/kommotis-samoyrai-koyreyei-me-spathia-kai-fotia-toys-pelates-toy-eikones-vinteo#ixzz3tGtWfLNJ

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.