Κίνα: Συναγερμός από τράπεζα σπέρματος – Δεν έχουμε εθελοντές

CosmoHome – Cosmopolis festival 2020
25/07/2020
Θανάσης Βισκαδουράκης: Έχω βρεθεί σε δύσκολα καμαρίνια…
29/07/2020
Όλα

Η πτώση στον αριθμό των εθελοντών αγγίζει το 60% σε σχέση με το 2019

Έκκληση σε νεαρούς Κινέζους να σπεύσουν και να κάνουν «καταθέσεις» σπέρματος απευθύνει τράπεζα σπέρματος στη νοτιοδυτική Κίνα.

Οι υπεύθυνοι της κλινικής στην πόλη Γιουνάν υποστηρίζουν ότι η έλλειψη προκλήθηκε από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς μειώθηκε δραματικά ο αριθμός των εθελοντών που θα ήθελαν να βοηθήσουν ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης.

Δείτε το βίντεο

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8556669/Chinese-sperm-bank-urges-male-citizens-actively-make-donations-facing-stock-shortage.html#v-5373546744800429682

Το πρόβλημα επιδείνωσε ακόμα περισσότερο η απουσία ποιότητας στο σπέρμα με γιατρό της κλινικής να σημειώνει ότι μόνο το 20% των εθελοντών κρίθηκαν ικανοί να προχωρήσουν σε «κατάθεση».

Με βάση τα τελευταία στοιχεία η συγκεκριμένη κλινική υποστηρίζει ότι μπορεί να βοηθήσει μέχρι 30 ζευγάρια.

Συγκεκριμένα η πτώση στον αριθμό των εθελοντών αγγίζει το 60% σε σχέση με το 2019.

Σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η συγκεκριμένα τράπεζα σπέρματος υποψήφιοι θεωρούνται Κινέζοι ηλικίας 22 έως 46 ετών.

Όποιος επιλεγεί θα πρέπει να απέχει από τη σεξουαλική δραστηριότητα για 3-7 ημέρες πριν να φτάσει στην τράπεζα σπέρματος.

Ο κάθε εθελοντής αμοίβεται με περίπου 600 ευρώ.

Πηγή https://www.protothema.gr/world/article/1029759/kina-sunagermos-apo-trapeza-spermatos-den-ehoume-ethelodes/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8556669/Chinese-sperm-bank-urges-male-citizens-actively-make-donations-facing-stock-shortage.html?ico=embedded

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.