Καβάλα: Ζωγράφισαν τις τάξεις τους!!! (Φωτος)

«ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ» Μιούζικαλ (Βίντεο)
29/10/2018
Η Ήβη Αδάμου στο δυναμικό της Panik Records!
01/11/2018
Όλα

Ήταν μια μακρόχρονη επιθυμία των μαθητών του 1ου Λυκείου Καβάλας, να εξωραΐσουν τις τάξεις τους και το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δήμος Καβάλας διέθεσε όλα τα χρώματα που χρειαζόταν οι μαθητές για να βάψουν τις τάξεις τους, αλλά και να κάνουν στους τοίχους μοναδικές ζωγραφιές, απίστευτα καλλιτεχνήματα, το ένα καλύτερο από το άλλο.

 

Με τη δράση τους αυτή οι μαθητές ανέδειξαν στοιχεία εθελοντισμού, συνεργατικότητας, ενθουσιασμού, φαντασίας και δημιουργικότητας, όπως αναφέρει η ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε η διευθύντρια και οι Σύλλογοι καθηγητών και γονέων και κηδεμόνων, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές, προς τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, για την προσφορά των χρωμάτων από τον Δήμο. «Η ανταμοιβή των μαθητών είναι το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ο σεβασμός που θα δείξουν στην προσωπική τους δουλειά», προσθέτουν στην επιστολή τους.

Η Δήμαρχος, που είχε την ευκαιρία να δει το βίντεο με τις φωτογραφίες, από την εξέλιξη της δράσης αυτής και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα της προσπάθειας των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, δήλωσε ενθουσιασμένη. Συγχαίρει τους μαθητές για την ιδέα που είχαν, για την συνεργασία που ανέπτυξαν και την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερα πετυχημένης πρωτοβουλίας τους. Η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, συγχαίρει επίσης, τη Διευθύντρια και τους καθηγητές του σχολείου, δεδομένου, ότι αυτοί ενέπνευσαν, ενθάρρυναν και υποστήριξαν την πρωτοβουλία αυτή των μαθητών.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.