Καβάλα προσοχή: Κυκλοφορούν πλαστά 50ευρα (ΦΩΤΟ)

Σάλος με πλαστικό χειρουργό που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του
13/07/2016
Saint Tennessee Williams on stage
13/07/2016
Όλα
 στα θύματα των παραχαρακτών και το περιοδικό μας στο οποίο βρέθηκε ανάμεσα σε όλα τα χαρτονομίσματα και ένα πλαστό το οποίο με μία προσεκτικότερη ματιά μπορεί να αναγνωριστεί.
Οι εμφανείς διαφορές
Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες δύο είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα σε γνήσια και πλαστά χαρτονομίσματα.

  • Τα πλαστά έχουν σαφώς πιο σκούρόχρωμες αποχρώσεις
  • Τα πλαστά χαρτονομίσματα έχουν σαφώς πιο χοντρό χαρτί καθώς όπως φαίνεται και από τη φώτο οι δύο όψεις είναι ξεχωριστές και κολλούνται μεταξύ τους.

Η σύλληψη της Βουλγάρας στην Νέα Πέραμο!
Φαίνεται πως η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας βρίσκεται κοντά στην εξάρθρωση της σπείρας των παραχαρακτών καθώς πριν μία εβδομάδα περίπου προχώρησε στη σύλληψη μιας τραιανταενάχρονης υπηκόου Βουλγαρίας η οποία προσπάθησε να πραγματοποιήσει αγορές σε επιχειρήσεις της Νέας Περάμου χρησιμοποιώντας τα επίμαχα πλαστά χαρτονομίσματα των 50€.
Καλό θα ήταν λοιπόν όλοι μας για το επόμενο διάστημα να ελέγχουμε προσεκτικότερα τα χαρτονομίσματα των 50€ που παίρνουμε έτσι ώστε να μην πέσουμε θύματα των παραχαρακτών. Σε κάθε περίπτωση αν προσπαθήσει κάποιος να σας δώσει ύποπτο χαρτονόμισμα επικοινωνήστε άμεσα με την αστυνομία.

http://www.tipaki.gr/
http://www.tipaki.gr/kavala-plasta-50/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.