Καβάλα: «Α.με.Ικανότητες 3» στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας ‘’Αλεξάνδρα Δήμογλου’’

Βαρέα & Ανθυγιεινά Live @Αστερίσκος
07/05/2019
Ο πολυπαραγοντικός ρόλος της μητέρας στη σχέση παιδιού με φαγητό
11/05/2019
Όλα

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.με.Α. Ν. Καβάλας σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Α.με.Ικανότητες 3» που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 1/6/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας ‘’Αλεξάνδρα Δήμογλου’’.

 

 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η σχολή χορού Royal Dance που θα παρουσιάσει διάφορες χορογραφίες, καθώς και οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ‘’Αλεξανδρος Ο Μέγας’’ με δάσκαλο τον κ. Αναστάσιο Χατζηιωαννίδη, ‘’Α.Ο. Πολεμικών Τεχνών ΖΕΥΣ’’ με δάσκαλο τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηστεργίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Καβάλας με δάσκαλο τον κ. Χάρη Παλτόγλου και ο αθλητικός σύλλογος Μονομάχοι Καβάλας με δάσκαλο τον κ. Λάζαρο Χατζησάββα, όπου θα πραγματοποιήσουν επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας.

 

Ταυτόχρονα ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.με.Α. Ν. Καβάλας θα διανείμει ενημερωτικό υλικό γύρω από θέματα που απασχολούν τον χώρο της αναπηρίας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού που θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Εθελοντές εκδήλωσης είναι οι MACEDONIAN WARRIORS MCC KAVALA CHARTER
Εθελοντική παρουσίαση εκδήλωσης Χρυσή Κατσαμακίδου

Ευχαριστούμε για την προσφορά επικοινωνίας τους :

Citylife24.gr | proininews.gr |kavalapost.gr | kavalanews.gr|
Rodopi channel | Περιοδικό Εν τυπάκι |

Τιμή εισόδου: 4 ευρώ

Με Εκτίμηση,

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΟΣ ΚΡΕΜΥΔΑΣ
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΜΑΛΙΑ

 

 

Link εκδήλωσης

 

https://www.facebook.com/events/347816855869437/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.