Καβάλα: Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου (Φωτος)

Ελλάδα: Βέλγος έκρυψε στο εσώρουχό του διαμάντια
10/08/2017
Βασίλης Λεβέντης: Στόχος της Ένωσης Κεντρώων το 15%
10/08/2017
Όλα

Συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Μπανγκλαντές και κατασχέθηκαν πάνω από 1.600 είδη παρεμπορίου

Συνελήφθησαν χθες (8-8-2017) το πρωί, σε παραλιακή περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 46, 38 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι, τους εντόπισαν να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 1.679 είδη παρεμπορίου, στερούμενοι των απαιτούμενων αδειών.

kavala-nea-paremporio-kalokairi-astinomia

Συγκεκριμένα, κατείχαν και διέθεταν προς πώληση γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, αξεσουάρ παραλίας, ρολόγια χειρός και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες στους οποίους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

http://www.astynomia.gr

09082017makthrakparemporio002

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.