Καστανάς βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 3.450 ευρώ

Ζέφυρος Καβάλα: Το Ελληνικό Σινεμά είναι ζωντανό, δυνατό και επίκαιρο.
13/09/2016
Υστερία στις ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον είναι… ζόμπι!
14/09/2016
Όλα

Ένας βιοπαλαιστής από τη Σύρο που ψήνει κάστανα βρήκε και παρέδωσε μια τσάντα με 3.450 ευρώ.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο Γιάννης Βέργος πριν από λίγες ημέρες βρήκε σε πάρκινγκ πάνω σ’ ένα παγκάκι μια τσάντα. Όταν την άνοιξε, διαπίστωσε έκπληκτος ότι ήταν γεμάτη χρήματα. Εκτός από τα 3.450 ευρώ, είχε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι με κάρτες.
Αρχικά περίμενε μήπως επιστρέψει ο κάτοχος της τσάντας και την αναζητήσει, και τελικά πήρε τον δρόμο για το αστυνομικό τμήμα. Λίγα μέτρα πιο κάτω εμφανίστηκε κάποιος κύριος που ισχυριζόταν ότι ήταν δική του. Για να είναι σίγουρος ότι πρόκειται για τον πραγματικό ιδιοκτήτη της τσάντας με τον «μικρό θησαυρό», ο κ. Βέργος τού ζήτησε να καλέσει στο κινητό τηλέφωνο που είχε η τσάντα, προκειμένου να τον πείσει, όπως και έγινε. Ο καστανάς τού παρέδωσε την τσάντα και δεν δέχθηκε ούτε καν τα εύρετρα.
Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος πριν από μερικά χρόνια είχε βρει ένα πορτοφόλι μιας φοιτήτριας με 700 ευρώ, το οποίο επίσης είχε παραδώσει.
 
http://www.zougla.gr/greece/article/kastanas-vrike-ke-paredose-tsanta-me-3450-evro

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.