Ηλίας Βρεττός: Στην κορυφή του YouTube μέσα σε τέσσερις ημέρες!

Έντυποι Χάρτες της Βόρειας Ελλάδας: Ομιλία Σάββα Δεμερτζή
26/11/2018
Η Μητέρα του Άγιου του Αντώνη Τσιπιανίτη
28/11/2018
Όλα

Ηλίας Βρεττός – «Ώρα Μοναξιάς»:
Στην κορυφή του YouTube μέσα σε τέσσερις ημέρες!
Το κοινό αγάπησε αμέσως τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή το κοινό «αγκάλιασε» τη νέα δισκογραφική δουλειά του Ηλία Βρεττού, «Σωστό Μου Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα δισκοπωλεία και τα φυσικά σημεία πώλησης.

Οι πωλήσεις του album και η απήχηση των τραγουδιών στο κοινό είναι διαρκώς αυξανόμενες. Μάλιστα, μέσα σε τέσσερις ημέρες αφότου «ανέβηκε» στο YouTube, ένα από τα καινούργια τραγούδια, το «Ώρα Μοναξιάς», σε μουσική Δημήτρη Χάρμα και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, έγινε no1 στις γενικές τάσεις, έχοντας ξεπεράσει τα 150.000 views!

Δείτε το video:

Το «Σωστό Μου Λάθος» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα ήδη γνωστά  και αγαπημένα singles «Και Κάτι Ακόμη», «Μια Ιστορία», «Σου Απαγορεύω», «Κατάλαβέ Το» και «Ούτε Μέρα Μακριά Σου», η μεγάλη επιτυχία «Φώναξέ Με» που ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες και έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια YouTube views και το «Η Αγάπη Μπορεί», που βρίσκεται σταθερά στο top20 του ελληνικού airplay chart και έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο views.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Tokyo Theater Athens» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Βρείτε το album «Σωστό Μου Λάθος» στα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/SwstoMouLathos

Δείτε το official album playlist:

2018 PANIK PLATINUM

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.