Βέροια: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
29/10/2019
Κατερίνα Στικούδη – Το Ξέραμε Και Οι Δυο (Official Video Clip)
01/11/2019
Όλα

Η Ιερά Οδός, παρουσιάζει… μια συνεργασία – έκπληξη για τον φετινό χειμώνα με μια συνάντηση μεγάλων αστέρων!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ  μαζί τους και η ΈΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μια συνεργασία – έκπληξη με τους απόλυτους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν έρχεται στην Ιερά Οδό, τον μοναδικό προορισμό της αυθεντικής διασκέδασης!

Ο Βασίλης Καρράς με τις τεράστιες επιτυχίες του και με τους αμέτρητους θαυμαστές έρχεται για τρίτη χρονιά στην Ιερά οδό να προκαλέσει μοναδικές νύχτες όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει!

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τη μαγευτική φωνή του και τα υπέροχα τραγούδια του έρχεται στην Ιερά οδό να χαρίσει μαγικές μουσικές στιγμές και όχι άδικα αφού το όνομά του έχει άκρως ταυτιστεί με το ερωτικό τραγούδι.

Μαζί τους και η Έλλη Κοκκίνου, πάντα εντυπωσιακή, επικοινωνιακή με το κοινό και με πολλές επιτυχίες που έχουμε όλοι αγαπήσει!

Συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη, έτοιμη να δώσει την δική της πινελιά με τις ποπ επιλογές και τις ανατρεπτικές της εμφανίσεις!

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ : Πρεμιέρα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Ιερά Οδός 18-20 Γκάζι / Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
Κάθε Παρασκευή – Σάββατο

FB: @ieraodosofficial  / Instagram: @ieraodos

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ MEDIA – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Ελένη Τώρου

Μάνος Μαγιάτης

Ελένη Βλαχοπούλου

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.