Υδρα: Συνελήφθη ο δολοφόνος του εστιάτορα

Η σχέση μιας νοσοκόμας και μιας ασθενούς πριν το τέλος
11/11/2015
Ελλάδα: Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε 700.000 κακοπληρωτές
12/11/2015
Όλα

Στην άκρη του νήματος για το άγριο έγκλημα στην Υδρα το καλοκαίρι έφτασε η Ελληνική Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τον αρχηγό της σπείρας των Γεωργιανών που είχε δολοφονήσει τον 67χρονο εστιάτορα.

Ο άνθρωπος που είχε δολοφονήσει τον άτυχο 67χρονο άνδρα είχε καταφέρει να διαφύγει με φουσκωτό από το νησί, λίγη ώρα μετά τη ληστεία και συνελήφθη πριν λίγη ώρα. Συνεργοί του, είχαν συλληφθεί επί τόπου στην Υδρα, λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Αυγούστου, ο Γεωργιανός μαζί με τους συνεργούς του είχαν εισβάλει στο σπίτι του εστιάτορα, τα ξημερώματα, λίγο αργότερα αφότου ο 67χρονος Μανόλης Οικονόμου και η σύζυγός του είχαν  κλείσει το εστιατόριο τους στην Ξερή Ελιά και είχαν επιστρέψει σπίτι τους. Οι δράστες αφού βεβαιώθηκαν πως και οι δύο πήγαν για ύπνο μπήκαν στο σπίτι και από το παράθυρο του ισογείου. Αφού έδεσαν χειροπόδαρα την γυναίκα του, της έδωσαν να πιει υπνωτικό, τη φίμωσαν και της έδεσαν τα μάτια. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο άτυχο άνδρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του εστιάτορα είχε δείξει ότι  οι δράστες χτύπησαν τον άτυχο άνδρα στα χέρια και την κοιλιά και όταν εκείνος έπεσε στο πάτωμα του έδωσαν την χαριστική βολή.Τον φίμωσαν με πανί και από πάνω τον έδεσαν με άλλο ένα στο στόμα και την μύτη. Με αυτόν τον τρόπο πέθανε από ασφυξία. Οπως είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είχε υποστεί και ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.