Η συγκινητική πράξη των νομάδων της Ζούγκλας – Που ξόδεψαν τα χρήματα του επάθλου;

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ BEST OF ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
13/10/2017
Ντυμένος… Πίκατσου ο άνδρας που εισέβαλε στον Λευκό Οίκο πριν τη συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ
19/10/2017
Όλα

Στη μάχη για το εβδομαδιαίο έπαθλο του Nomads έπεσαν οι τρεις αρχηγοί των ομάδων. Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Ευαγγελία Πλατανιώτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη. Το έπαθλο ήταν 15.000 πέσος, τα οποία θα ξόδευαν στην πόλη, όπως αυτοί ήθελαν.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχασε στο πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια μονομάχησαν οι άλλοι δύο με στόχο τις τρεις νίκες. Μεγάλος νικητής με 3-0 αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Οροκλός!

Η παραγωγή έδωσε 15.000 πέσος (246 ευρώ) στους παίκτες της ομάδας της Ζούγκλας, προκειμένου οι ίδιοι να βγουν στην πόλη και να ψωνίσουν ότι θέλουν.

Ο όρος που υπήρχε, βέβαια, ήταν ότι έπρεπε να χαλάσουν όλα τα χρήματα και επίσης απαγορευόταν να φέρουν κάτι πίσω στο σπίτι.

Οι «πράσινοι» χάλασαν κάποια χρήματα σε φαγητό και με τα υπόλοιπα αγόρασαν σχολικά είδη, τα οποία χάρισαν στα παιδάκια στο τοπικό σχολείο.

http://www.zougla.gr/lifestyle/article/i-siginitiki-praksi-ton-nomadon-tis-zouglas–pou-ksodepsan-ta-xrimata-tou-epa8lou

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.