Η Ρωσία κατασκευάζει φλογοβόλα οπλισμένα drones (βίντεο)

Τα έθιμα της Πρωτοχρονιάς που μας φέρνουν καλοτυχία για όλο τον χρόνο!
26/12/2015
Χρονιά-ρεκόρ «προβλέπουν» οι Γερμανοί ότι θα είναι το 2016 για τον ελληνικό τουρισμό
26/12/2015
Όλα

Πριν από λίγα χρόνια έγινε viral βίντεο στο διαδίκτυο όπου εμφανίζονταν drone με ενσωματομένο πολυβόλο να καταστρέφει στόχους.

Τελικά αποδείχτηκε πως το συγκεκριμένο βίντεο αφορούσε ουσιαστικά σε video game, όμως μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την επιστημονική φαντασία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής εταιρείας κατασκευής όπλων, Rostec, δήλωσε ότι η εταιρεία κατασκευάζει ένα φθηνό φλογοβόλο drone, το οποίο θα μπορεί να πυροβολεί κιόλας.

Ο Alexander Yakunin δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο TASS ότι το συγκεκριμένο project βρίσκεται σε εξέλιξη με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πιο εντυπωσιακό από ότι ακούγεται.

Η εφαρμογή φλογοβόλου σε drone έκανε την εμφανισή της σε homemade video στο youtube, με το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση να εντωπίζεται στο ότι το συγκεκριμένο όπλο πρέπει να βρίσκεται κοντά στον στόχο, αυξάνοντας τον κίνδυνο κατάρριψης.

Βέβαια στην περίπτωση του ρωσικού φλογοβόλου drone, δεν μιλάμε για ένα συμβατικό φλογοβόλο όπλο αλλά για ένα όπλο που θα πετά σφαίρες υψηλής θερμότητας όπως το GM-94.

http://www.newmoney.gr/diethni/264944-i-rosia-kataskeiazei-flogobola-oplismena-drones

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.