Ο άγνωστος που τρομοκράτησε τον Γιώργο Τσαλίκη

Ευάγγελος Αραμπατζής: Ο Νέος που μας κάνει περήφανους
12/12/2015
Έως 250 ευρώ το χρόνο η επιβάρυνση από τα τέλη κυκλοφορίας με το… χιλιόμετρο
13/12/2015
Όλα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένειά του. Ο καλλιτέχνης δεχόταν απειλές για τον ίδιο και τα παιδιά του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πει ότι θα επιχειρήσει να απαγάγει μέλη της οικογένειάς του. Για αρκετές εβδομάδες ο Γιώργος Τσαλίκης ζούσε τρομοκρατημένος, καθώς δεν ήξερε ποιος βρισκόταν πίσω από τα απειλητικά τηλεφωνήματα και το ύποπτο δέμα που είχε παραλάβει στο κέντρο όπου τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη.

Ο αποστολέας του δέματος ήταν ένα ζευγάρι που το άφησε στο κατάστημα γράφοντας σε κάρτα ότι πρόκειται για δώρο προς τα παιδιά του τραγουδιστή. Τις επόμενες ημέρες έγιναν προς εκείνον απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τα ίχνη του στη Θεσσαλονίκη, έκανε έρευνα στο σπίτι του και τον συνέλαβε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 35χρονο άνεργο, ο οποίος περιγράφεται ως ένα ασταθές ψυχολογικά άτομο. Οι γονείς του, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζαν για την αποστολή του δέματος στο νυχτερινό κέντρο και πιθανότατα ο ένας από τους δύο το άφησε στον υπεύθυνο του καταστήματος εκείνο το βράδυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης απέδωσε τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε «λάθος και αβλεψία» που τα έχει μετανιώσει.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης ευχαρίστησε ανακουφισμένος μέσω Facebook την Αστυνομία: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποδιευθυντή Α. Χαλκιά, στον κύριο Α. Κάμαρη και όλους τους κυρίους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος… Πάνω απ’ όλα, στον άνθρωπο που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ΕΛ.ΑΣ. και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον στρατηγό Μανώλη Σφακιανάκη».

http://www.thetoc.gr/people-style/article/i-peripeteia-pou-tromokratise-to-giwrgo-tsaliki
citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.