Σκορδά: «Θα πάθετε εγκεφαλικό» όταν δείτε πως υποδέχτηκε τη νέα χρονιά..!
01/01/2016
Ιωάννινα: Ισόβια στον πρώην ταμία του δήμου γαι υπεξαίρεση 1,3 εκατ. ευρώ
02/01/2016
Όλα

Μπορώ να ακούσω τα πάντα, αλλά δεν άκουσα τίποτε. Μπορώ να δω τα πάντα, αλλά τα μάτια μου ήταν κλειστά. Μπορούσα να αισθανθώ την αναπνοή μου, αλλά δεν μπορούσα να κινηθώ. Χιλιάδες λέξεις είχαν υποθεί, αλλά καμία δεν ακούστηκε.

 

Τα ρολόγια σταμάτησαν να χτυπούν, τα τηλέφωνα έπαψαν να κουδουνίζουν και οι σταγόνες τις βροχής δεν μας άγγιξαν. Όλος ο κόσμος σταμάτησε ολοκληρωτικά μόλις η καρδιά μου ξέσπασε βίαια μέσα από την ξαφνική κατάσταση.

 

Το πιο τρελό σημείο από όλα είναι ότι όλα αυτά έγιναν από ένα απλό φιλί.

 

Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλες τις φυσικές μας σχέσεις. Κάποιοι αρνούνται την σημασία του, αλλά οι τυχεροί γνωρίζουν την τρομερή του δύναμη.

 

Το πρώτο φιλί είναι αδιαμφισβήτητα είναι το πιο νευρικό και το πιο ενθουσιώδες. Υπάρχει πάντα μια αξιολόγηση της έντασης και του μεγέθους κάθε φορά. Αυτός είναι και ο λόγος που το κάνει τόσο έντονα δυνατό.

 

Εάν θέλετε να κάνετε το πρώτο φιλί αξέχαστο, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην το προσχεδιάσετε. Τα καλύτερα φιλιά είναι τα απρόσμενα. Αυτά που γίνονται σαν έκπληξη-αλλά όχι και τόσο έκπληξη! Σιγουρευτείτε ότι διαβάζετε τα σημάδια και του άλλου σωστά. Είναι σημαντικό να περιμένετε για την σωστή στιγμή. Εάν μπορείτε να δείτε ότι αυτός/ή είναι έτοιμος/η για ένα φιλί, μην το κάνετε άμεσα. Χτίστε λίγο σασπένς και ανεβάστε λίγο ακόμα την ένταση. Κάντε υπομονή, αλλά κρατηθείτε και κάντε την κίνηση σας με σιγουριά στην πρώτη ευκαιρία. Παρουσιάστε το αντικείμενο του πόθου σας και ότι σας έχει παρασύρει , χωρίς να ασχολείστε με τίποτε άλλο.

Το πρώτο φιλί είναι γεμάτο νευρική ίντριγκα και είναι αβέβαιο. Ακόμα και τότε είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα θυμάστε. Δεν είναι όμως αυτό που θα σταθείτε. Αυτά που πραγματικά μετράνε είναι τα φιλιά που ακολουθούν. Γρήγορα , διαρκή, απαλά, δυνατά, οποιοδήποτε τύπο φιλιού και εάν προγραμματίσετε, σε κανένα δεν θα πέσετε απόλυτα μέσα.

 

Το να φιλάς κάποιον/α είναι ένας τρόπος επικοινωνίας. Ορισμένες φορές χρησιμεύει στο να εκφράσει πάθος, αγάπη ή ηδονή. ʼλλες φορές είναι ένας σιωπηλός τρόπος εκδήλωσης απλής συμπάθειας. Δώστε σημασία για το πώς αντιδρά το πρόσωπο που δέχεται το φιλί σας και στον τρόπο που φιλά και εσάς. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ένδειξη για τον τρόπο που το αγαπημένο σας πρόσωπο επιθυμεί να το φιλάνε.

 

Το φιλί είναι μια απόδραση στο πάθος και την οικειότητα. Είναι επίσης και ένας σπουδαίος τρόπος για να δείξεις σε κάποιον πόσο τον συμπαθείς. Μην βαριέστε με τα φιλιά σας, απλά επειδή είστε με το συγκεκριμένο άτομο πάρα πολύ καιρό μαζί.

Μπορείτε να ξαφνιάσετε και να γοητεύσετε τον/την  σύντροφο σας για πάρα πολύ καιρό. Προσποιηθείτε ότι είναι η πρώτη φορά που εσείς οι δύο φιλιέστε. Το φιλί είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Έχετε πάθος και φιληθείτε σαν να έχει εξαφανιστεί όλος ο κόσμος και υπάρχετε μόνο οι δυο σας.

 

Φιληθείτε με διάρκεια, με πάθος, με ηρεμία, με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά. Δώστε μικρά φιλιά μεταξύ των μακρόχρονων. Δώστε φιλιά για καλημέρα, ή αποχαιρετιστήρια. Δώστε φιλιά που σημαίνουν «σ’ αγαπώ», «μου έλειψες», «είσαι υπέροχη/ος σήμερα». Δεν έχει σημασία τι κάνετε, μην χάνετε όμως την ευκαιρία για ένα αξέχαστο φιλί.

 

Θυμηθείτε: «Ένα καλό φιλί τελειώνει γρήγορα, αλλά διαρκεί στην μνήμη σας για μια ζωή».

 

 

 

 

http://www.teleiosgamos.gr/hot-stuff/gamos-a-sxeseis/228-I-mystikh-mageia-tou-filiou

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.