Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα είναι η πιο προστατευμένη χώρα από το Brexit

Κωνσταντινούπολη: 41 νεκροί από την βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ
29/06/2016
Στοπ στην ΑΕΠΙ για «ντου» σε μαγαζιά
30/06/2016
Όλα
Η Ελλάδα είναι η πιο προστατευμένη χώρα της Ευρώπης από ενδεχόμενες επιπτώσεις του Brexit λόγω της κάλυψής της από τα ευρωπαϊκά χρήματα και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Νταϊσελμπλουμ σε ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων στη Χάγη.

Συνεχίζοντας είπε πως «αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Πρέπει επίσης η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα που συμφωνήσαμε απολύτως. Και εφόσον το πρόγραμμα τηρηθεί όπως έχει συμφωνηθεί, προς το τέλος του 2018 μπορούμε να επανέλθουμε στη συζήτηση και για το χρέος και για τα πλεονάσματα. Αν το πρόγραμμα δεν τηρηθεί θα προκληθεί νέα ζημιά για την ελληνική οικονομία», υπογράμμισε.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι έχει εποικοδομητική συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και γενικότερα με τις ελληνικές αρχές.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, 14:52

http://www.zougla.gr/politiki/article/ntaiselmploum-i-elada-ine-i-pio-prostatevmeni-xora-apo-to-brexit

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.