ΠΡΟΣΟΧΗ : ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ – ΣΙΚΑΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
02/01/2017
Έγκυος σε δίδυμα η Αμάλ Αλαμουντίν;
03/01/2017
Όλα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Mr. «Αγάπη μόνο» κάθισαν πρώτη σειρά στην παράσταση με Μαρινέλλα και Ζαχαράτο

Αυτή κι αν ήταν… πρωτοχρονιάτικη έκπληξη! Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Τάσος Ποτσέπης άφησαν άφωνους όσους βρέθηκαν προχθές στο θέατρο Παλλάς κι αυτό γιατί το καλλιτεχνικό δίδυμο, το οποίο «παίζει» σε άλλο κοινό, αποφάσισε να παρακολουθήσει -και μάλιστα από τις πρώτες θέσεις- τη νέα μουσική παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστούν η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η εκρηκτική showwoman και ο Mr. «Αγάπη μόνο» φόρεσαν τα καλά τους (μέχρι και… γούνες επιστράτευσαν) και τα πιο λαμπερά χαμόγελά τους και αδιαφορώντας για τα βλέμματα που τους κάρφωναν προτού ξεκινήσει η υπερπαραγωγή, σε κείμενα Γιάννη Ξανθούλη και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, κάθισαν στις θέσεις τους, ανυπομονώντας. Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκαν τους φωτογράφους, η Τζούλια και ο Τάσος άρχισαν τις… τσαχπινιές, με τον νεαρό επίδοξο τραγουδιστή να δίνει φιλιά στη συνεργάτιδά του.

Η Αλεξανδράτου επέλεξε για την περίσταση μακρύ φόρεμα, κοριτσίστικο μακιγιάζ και χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά, ενώ ο «Αγάπη μόνο» δικαιολόγησε το όνομά του, φορώντας κατακόκκινη γραβάτα για να σπάσει τη μαυρίλα του κοστουμιού του.
Να πούμε ότι οι δυο τους είναι εδώ και λίγους μήνες καλλιτεχνικό δίδυμο και αυτή την περίοδο εμφανίζονται σε νυχτερινό στέκι, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δεν γνωρίζουμε αν μετά το τέλος της παράστασης «Μαρινέλλα – Ζαχατάτος στον καθρέφτη του Παλλάς» η Τζούλια και ο Τάσος επισκέφτηκαν τους δύο καλλιτέχνες στα καμαρίνια για να τους γνωρίσουν από κοντά και να ανταλλάξουν ευχές, το σίγουρο είναι, όμως, ότι πήραν πολλά από τις ερμηνείες τους, τόσο από τη σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου όσο και από τον ηθοποιό με τα χίλια πρόσωπα.

Πηγή

http://www.espressonews.gr/showbiz/2017/01/156635/goynes-flas-kai-nazia

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.