Γκούλας με μοσχάρι και μανιτάρια

Peter Pan on Ice στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 28 Ιανουαρίου 2015
08/01/2015
BIG DAY- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΕ ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ!
10/01/2015
Όλα

Πραγματικά ένα εύκολο φαγητό που δεν θα σας πάρει πολύ ώρα για να το ετοιμάσετε!!!

Υλικά – 4 Άτομα 

3   κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα

3   κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

1kg Μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μικρούς κύβους

1   κοφτή κουταλιά πάπρικα καυτερή

2   σκελίδες σκόρδο

5   μικρές πατάτες ή 2 μεγάλες

500 gr  μανιτάρια λευκά μικρά

1   φλ. ψιλοκομμένο ντοματάκι

1   κλαδάκι ματζουράνας

1/2 κουταλάκι γλυκού κύμινο

1  πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη

2   κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

αλάτι και πιπέρι (όσο θέλουμε)

200 gr γιαούρτι στραγγιστό

 

Εκτέλεση συνταγής

Σοτάρουμε σε πλατιά κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να ροδίσει. Ρίχνουμε την πάπρικα, το σκόρδο, τις πατάτες, τα μανιτάρια ολόκληρα, την πιπεριά, το ντοματάκι, το κλαδάκι ματζουράνας, το κύμινο και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να τα καλύψει και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου   μέχρι να μείνει μία πηχτή σάλτσα… Μόλις μαλακώσει το κρέας το κατεβάζουμε από την φωτιά και το πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Σερβίρουμε στο πιάτο μαζί με το γιαούρτι ξεχωριστά…

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.