Γιώργος Παπαδόπουλος: Συνεχίζει περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και «μαγεύει»!

Συναυλία Μιχάλη Πρεπόνη στον Ζέφυρο
15/09/2019
Ξεκινούν οι εγγραφές στο εργαστήρι θεάτρου “Ο κύκλος της Μελπομένης”
16/09/2019
Όλα

Από τις αρχές Ιουνίου, ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαδόπουλος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στην Κύπρο και το εξωτερικότόσο solo, όσο και στο πλευρό της Πάολα, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν τη χειμερινή σεζόν.

Με τα προσωπικά του hits, τις δυνατές του ερμηνείες και τη μελωδική του φωνή, ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός χαρίζει ένα μοναδικό, διασκεδαστικό, live party, που θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου. Μάλιστα, για πρώτη φορά, εμφανίστηκε solo σε Λονδίνο, Σουηδία, Αυστραλία και Ισραήλ, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου θα βρεθεί στη Ρωσία.

Σύντομα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records και την Criminal Music, το νέο του single, το οποίο θα συνοδεύεται από music video και είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί αμέσως και πολύ!

2019 PANIK RECORDS & CRIMINAL MUSIC 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.