Γιάννης Εριφυλλίδης : Προσωπικά δεσμεύομαι και υπόσχομαι έναν ισχυρό & διεκδικητικό Νομό Καβάλας

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ 
22/01/2015
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
24/01/2015
Όλα

Γιατί Ποτάμι

του Γιάννη Εριφυλλίδη, υποψήφιου βουλευτή Καβάλας με το Ποτάμι

Ολοκληρώνεται σήμερα επίσημα η προεκλογική περίοδος. Όλοι οι υποψήφιοι στο νομό μας πραγματοποίησαν έναν ωραίο αγώνα χωρίς εξάρσεις και φανατισμούς. Ωστόσο, γνωρίζω καλά ότι πολλοί συμπολίτες μας ακόμη και σήμερα είναι προβληματισμένοι: και για το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές, αλλά κυρίως για την επόμενη ημέρα.

Το Ποτάμι θα είναι εδώ την επόμενη ημέρα των εκλογών για να συνεργαστεί με όποιο κόμμα αναδειχθεί πρώτη δύναμη με μοναδικό στόχο τη σταθερή διακυβέρνηση της χώρας. Με αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας και την πατρίδα μας για να βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι από την κρίση που η χώρα μας αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και μαζί να προχωρήσουμε σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Για το νομό Καβάλας είχα την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της σύντομης προεκλογικής αυτής περιόδου να παρουσιάσω τις προσωπικές μου θέσεις, οι οποίες βασίζονται στο πρόγραμμα του Ποταμιού για όλη την Ελλάδα, σε σχέση με όλα τα σοβαρά ζητήματα που ταλαιπωρούν το νομό μας και τα οποία όλοι μαζί θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και κατά το δυνατό να επιλύσουμε μετά τις εκλογές σε όποια θέση και αν βρεθούμε: ανεργία, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη, ακτοπλοϊκή σύνδεση Καβάλας-Θάσου, ΒΦΛ και Πετρέλαια, στρατόπεδο Ασημακοπούλου, αγωγός TAP, ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Ζητώ να στηρίξετε το Ποτάμι για να μπορέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε στον τόπο μας, να τα αλλάξουμε όλα με τη βοήθειά όλων σας και εδώ στην Καβάλα. Το Ποτάμι και εγώ προσωπικά ζητάμε να μας εμπιστευτείτε και σας υπόσχομαι, ως πρωτοεμφανιζόμενος στην πολιτική σκηνή, με όλη μου την ειλικρίνεια, ότι ισχυρό Ποτάμι θα σημαίνει ισχυρός νομός Καβάλας, διαφορετικός νομός Καβάλας, ένας νομός Καβάλας όπως όλοι μας τον ονειρευόμαστε. Για εμάς τους νέους, για τους μεγαλύτερους που πιστεύουν σ’ εμάς και γι’ αυτούς που θα έρθουν και στους οποίους έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή στον τόπο που θα γεννηθούν.

Ευχαριστώ πολύ,

Γιάννης Εριφυλλίδης

Χρυσή Κατσαμακίδου
Χρυσή Κατσαμακίδου
Η Χρυσή Κατσαμακίδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Τομέας πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ με ειδικότητα Υποστήριξης συστημάτων Υπολογιστών και στο τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης) 17 Χρόνια τώρα είναι ραδιοτηλεπτική παράγωγος σε γνωστά Μ. Μ .Ε. της ΑΜΘ. Ταυτόχρονα έχει συνεργασία με Μ. Μ. Ε. των Αθηνών και της Θεσσαλονικης και είναι καλλιτεχνική ανταποκρίτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γνωστό μουσικό περιοδικό με έδρα την Αθήνα. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.