ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΟΥΛΟΓΗΣ – Συνθέτης μουσικής για κινηματογράφο, τηλεόραση και video games Ενορχηστρωτής|Μουσικολόγος (βιογραφικό-βίντεο)

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ και ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ «ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ»
21/10/2014
Κατερίνα Λιόλιου «ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ»
23/10/2014
Όλα

Ο Γεώργιος Ξουλόγης κατάγεται από την πόλη της Καβάλας… Από μικρή ηλικία έδειξε πως είχε ταλέντο στην μουσική και έτσι ακόμα μέχρι και σήμερα σπουδάζει πάνω σε αυτή. Εργατικός και τελειομανής  έτσι τoν χαρακτηρίζουν όλοι  όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του…  και από ότι θα διαβάσετε και εσείς παρακάτω όχι και άδικα!!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και  ΣΠΟΥΔΕΣ

2013-2015:   Μεταπτυχιακές σπουδές στο Film Scoring (σύνθεση
κινηματογραφικής μουσικής) στην Academy of  Music and Dramatic Arts
(Ακαδημία της μουσικής και δραματικής τέχνης),  που βρίσκεται στη
Δανία (διάρκειας 2 ακαδημαϊκών ετών).
Επιβλέποντες καθηγητές : Karsten Fundal, Marc Bernstein και Jacob Groth.

2011-2013:   Πτυχίο Φούγκας και στην Ενορχήστρωσης
Επιβλέπων καθηγητής: Κωνσταντίνος Χίζαρης   Βαθμός: Άριστα

2006-2011:   Πτυχίο Μουσικολογίας (διάρκειας 5 ακαδημαϊκών ετών) από
το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μουσικών Σπουδών.
Βαθμός: 7,55 / 10  (Πολύ καλά).

1993-2002:   Σπουδές στο πιάνο
Επιβλέποντες καθηγητές: Κατερίνα Ηλιοπούλου και Έλσα Χρυσοστομίδου.

2001-2003:   Σπουδές στο κλαρινέτο
Επιβλέπων καθηγητής: OvidiusKaplescu.

2004-2007:   Πτυχίο Αρμονίας
Επιβλέπων καθηγητής: Κωνσταντίνος Στογιαννίδης Βαθμός: (10) Άριστα.

2005-2008:  Σπουδές Μονωδίας και Ορθοφωνίας σε ξενόγλωσσα κείμενα:
Ιταλικά, Αγγλικά
Επιβλέπων καθηγητής: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

2007-2009:   Πτυχίο Αντίστοιξης
Επιβλέπων καθηγητής: Κωνσταντίνος Στογιαννίδης Βαθμός: Άριστα.

2010-2012:   Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής
Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής
Επιβλέπων καθηγητής: Πέτρος Παπαεμμανουήλ Βαθμός: Άριστα.

2007-2010:   Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής
Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής
Επιβλέπων καθηγητής: Πέτρος Παπαεμμανουήλ Βαθμός: Άριστα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

2015:          Σύνθεση μουσικής για τη μεγάλου μήκους Αμερικάνικης παραγωγής ταινίας “Organized Criminal” (περιπέτεια- δράμα), με σκηνοθέτη τον Claude Bauschinger, η οποία θα γυριστεί στη Νέα Υόρκη (σε εξέλιξη).

2014:          Σύνθεση μουσικής για την Αυστραλιακής παραγωγής ταινίας “Bête Noire” (Retro Film), με σκηνοθέτη και παραγωγό τον Tony Teulan (Postproduction).
2014:          Σύνθεση μουσικής για το κοινωνικό δράμα “The Secret of the blue-spotted jaw fish”, που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες από τον Michael Kraxenberger.

2014:          Σύνθεση μουσικής για το θρίλερ “CUT”, με σκηνοθέτη τον Joe Buccito, η οποία γυρίζεται στη Φλώριδα, Μαϊάμι (σε εξέλιξη).

2014:          Σύνθεση μουσικής για το θρίλερ “Charlotte Sometimes, με σκηνοθέτη τον Michael Kraxenberger, η οποία θα γυριστεί στο Λος Άντζελες (Preproduction).

2014:          Σύνθεση μουσικής για τη μεγάλου μήκους ταινίας “The Exand the Why” (κωμωδία), με σκηνοθέτη τον Jon Bradley και παραγωγό την Toria Pardoe, η οποία γυρίστηκε στην Μεγάλη Βρετανία.

2014:         Σύνθεση μουσικής για το θρίλερ- δράμα “Get Gone”, με σκηνοθέτη τον Gurmit Samra και παραγωγό την Milly Amatt  Βρετανικής παραγωγής.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ και  άλλες δουλειές

2014:          Σύνθεση μουσικής για το Δράμα του Chirag Anand “Denial State” γυρισμένη στο Νέο Δελχί.

2014:          Σύνθεση μουσικής για την δραματική ταινία “So in love” με σκηνοθέτη τον Christopher Nation, η οποία γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη.

2014:     Σύνθεση μουσικής για τη μικρού μήκους ταινία θρίλερ“Don’t yell at a sleepwalker”, με σκηνοθέτη τον Danny
Villanueva, η οποία γυρίστηκε στο Wisconsin της Αμερικής.

2014:         Σύνθεση μουσικής για τη μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων “2 Dollar Bill”,που δημιουργήθηκε από τον  Joe Alanis στα Gazolina Studios στο New Mexico.

2014:         Σύνθεση μουσικής για την ταινία δράσης “Dangerous Games”, των Crystal Diane Stevens και Claude Bauschinger, η οποία γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη.

2014:         Σύνθεση μουσικής για την δραματική ταινία “Prodigal Son”, που γυρίστηκε στη Φλώριδα του Μαϊάμι από την Rock City Films Productions.

2014:         Σύνθεση μουσικής για την κωμωδία “The Court Reporter” με σκηνοθέτη τον Keegan Dunkan και παραγωγό τον Jonathan Hopson, η οποία γυρίστηκε στο Λος Αντζελες.

2014:         Σύνθεση μουσικής για το θρίλερ  “Unsettled”, με σκηνοθέτη και παραγωγό τον Simon Conroy , η οποία γυρίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία.

2014:         Σύνθεση μουσικής για την δραματική ταινία “Killing my baby”, με σκηνοθέτη και παραγωγό τον Τάσο Γιαπουντζή.

2014:          Σύνθεση μουσικής για την κοινωνική – πολιτική ταινία “SOS Venezuela”, που γυρίστηκε στη Βενεζουέλα από την Rock City Films Productions.

2014:          Σύνθεση μουσικής για την ταινία κινουμένων σχεδίων “ I WILL”, η οποία δημιουργήθηκε από την Ελένη Τσολάκη.

2014:         Σύνθεση μουσικής για την δραματική ταινία “The day before tomorrow”, με σκηνοθέτη τον Stefan Statnic και παραγωγό τον Petar Mitric.

2014:          Σύνθεση της εισαγωγής για το ομώνυμο Epic Metal Album Sede Vacante.

2014:         Προσλήφθηκε στην μουσική βιβλιοθήκη Los Angeles Music Library “Creative Quality Compositions”, για να συνθέτω μουσικά κομμάτια προς πώληση.

2013:         Σύνθεση μουσικής, sound mixing, sound effects και music editing για το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ “It’s a good Life”, του Τάσου Γιαπουντζή, που γυρίστηκε στο Λονδίνο και παρουσιάστηκε σε περισσότερα από 30 κινηματογραφικά φεστιβάλ παγκοσμίως! Επίσης παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013 (Short Film Corner 2013 – FESTIVAL DE CANNES).

2013:          Σύνθεση μουσικής για το EPIC VIDEO (RPG) Game “Dehrgada”, αμερικανικής παραγωγής της Nectar Studios.

2013-today:  Προσλήφθηκε στην μουσική βιβλιοθήκη“Score Music Interactive”, που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία, για να συνθέτω μουσικά κομμάτια προς πώληση.

2013:         Σύνθεση μουσικής για την διαδικτυακή σειρά “Things to do before you get boring, old or dead” με σκηνοθέτη και παραγωγό τον Joelle David, η οποία γυρίστηκε στο Λονδίνο.

2013:       Σύνθεση μουσικής για τη μικρού μήκους δραματική ταινία “Το δείπνο” με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Αργυρίου και πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Θεδώρα Τζίμου που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των
Καννών το 2013 (Short Film Corner 2013 – FESTIVAL DE CANNES).

2013:        Σύνθεση μουσικής για τη μικρού μήκους κωμωδία “Speak up”, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Σαμαρόπουλο, παραγωγό τον Bamboo Wei Ju και πρωταγωνιστές τους John Banfield, Steve Loader και Mike Jewell.

2013:         Σύνθεση μουσικής για τη μικρού μήκους δραματική ταινία “Still Life” , με σκηνοθέτη και παραγωγό την  Nusrat Howard Moore.

2012:         Σύνθεση μουσικής, sound mixing, sound effects και music editing για την πειραματική ταινία “One Line” , του Δημήτρη Αργυρίου. Το  One Line παρουσιάστηκε σε περισσότερα από 30 κινηματογραφικά φεστιβάλ παγκοσμίως! Επίσης παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών 2013 (Short Film Corner 2013 – FESTIVAL DE CANNES).

2014:         Συνέθεσε το σήμα έναρξης (intro outro logo) για το τηλεοπτικό Show “Short Cutz” του Zeeduchess Studios, που μεταδίδεται στο Channel 13 στην Αυστραλία.

2002- 2012:  Δούλεψε ως κιθαρίστας (guitar performer) σε pop και rock σχήματα, με τα οποία εμφανίστηκα σε εκατοντάδες συναυλίες.

2003-2005:   Μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας (κλαρινέτο)

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

2011:         Γνώση Ιταλικής Γλώσσας: Plida B1, Certificato di competenza in lingua Italiana

2012:          Γνώση Αγγλικής Γλώσσας: IELTS (International English Language Testing System)

2007-2012: Μέλος της Βυζαντινής Χορωδίας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

2006-2008:  Μέλος της Western Music Χορωδίας του τμήματος μουσικών σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

2005-2013: Μέλος της Βυζαντινής Χορωδίας «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», με πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και σε Ευρωπαϊκές χώρες.

2004-2013: Μέλος της Χορωδίας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», με πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Youtube page https://www.youtube.com/user/georgexoulogis

 http://www.georgexoulogis.com/

 

 

Χρυσή Κατσαμακίδου
Χρυσή Κατσαμακίδου
Η Χρυσή Κατσαμακίδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Τομέας πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ με ειδικότητα Υποστήριξης συστημάτων Υπολογιστών και στο τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης) 17 Χρόνια τώρα είναι ραδιοτηλεπτική παράγωγος σε γνωστά Μ. Μ .Ε. της ΑΜΘ. Ταυτόχρονα έχει συνεργασία με Μ. Μ. Ε. των Αθηνών και της Θεσσαλονικης και είναι καλλιτεχνική ανταποκρίτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γνωστό μουσικό περιοδικό με έδρα την Αθήνα. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.