Φόβοι για μανιακό εκτελεστή: Είχαν πυροβολήσει και άλλο ταξιτζή στην Κηφισιά πριν έναν μήνα

Πώς επηρεάζει τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας η αίτηση ασύλου των 2 κομάντος
24/02/2017
Γιατί την 1η Μαρτίου φοράμε στον καρπό του χεριού μας βραχιολάκι φτιαγμένο από άσπρη και κόκκινη κλωστή
01/03/2017
Όλα

Χθες σκότωσαν ταξιτζή με 22άρι όπλο – Πριν έναν μήνα τραυμάτισαν ακόμη έναν σε κοντινό σημείο – Σε λίγη ώρα θα γίνει γνωστό αν ήταν το ίδιο όπλο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό ταξιτζή χθες το βράδυ την Κηφισιά.

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις 10 Φεβρουαρίου, κοντά στο σημείο όπου έγινε χθες η δολοφονία (πέντε τετράγωνα απόσταση), είχε πυροβοληθεί άλλος ένας ταξιτζής. Ευτυχώς εκείνος δεν τραυματίστηκε θανάσιμα, ωστόσο γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν αυτά τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Οι ειδικοί έχουν στήσει έναν κλοιό περίπου 2 χιλιομέτρων από όπου έχουν συλλέξει κάμερες από δρόμους και σπίτια, ενώ εκφράζονται ανοιχτά φόβοι για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος εμμονικός που θέτει στο στόχαστρο ταξιτζήδες ή ανθρώπους που κυκλοφορούν νύχτα. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο στις 10 Φεβρουαρίου ο μανιακός να είχε κάνει πρόβα για το χτύπημά του το οποίο και τελικά υλοποίησε χθες! Το γεγονός ότι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν ήταν το κίνητρο η ληστεία, ενισχύει τους φόβους των ερευνητών.

Εντός των επόμενων ωρών θα γίνει γνωστό αν οι δύο ταξιτζήδες πυροβολήθηκαν από το ίδιο όπλο.

Νεκρός ταξιτζής στην Κηφισιά

Ο άτυχος ταξιτζής βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά.

Ο άντρας, ο οποίος ήταν στην θέση του οδηγού, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» 22άρι όπλο, ενώ βρέθηκαν δύο κάλυκες, ένας μέσα στο αυτοκίνητο και ένας απ’ έξω. Αυτοί οι κάλυκες εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί και στον πυροβολισμό του πρώτου ταξιτζή πριν έναν μήνα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τους αστυνομικούς εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι’ αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Το θύμα ήταν κάτοικος Νέας Ιωνίας και δούλευε τους τελευταίους έξι μήνες σε ταξί, ενώ πριν εργαζόταν σε μανάβικο στην Βαρυμπόμπη.

http://www.protothema.gr/greece/article/658468/fovoi-gia-maniako-ektelesti-eihan-purovolisei-kai-allo-taxitzi-stin-kifisia-prin-enan-mina/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.