Εθισμένος σε ναρκωτικά και αλκοόλ ο πρόσφυγας δολοφόνος της φοιτήτριας στη Γερμανία

Ο Ερντογάν απαγόρευσε τα… Χριστούγεννα
18/12/2016
19 Φωτογραφίες Αποδεικνύουν τα απίστευτα Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Φωτογράφοι για να μας Ξεγελάσουν!
18/12/2016
Όλα

Έφηβος με σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης και εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι ο πρόσφυγας από το Αφγανιστάν Χουσεΐν Κ, που δολοφόνησε την Γερμανίδα φοιτήτρια και αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα το 2013, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα FAZ, στο παρελθόν ο νεαρός έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, ενώ ειδικοί εκτιμούν πως αντιμετώπιζε προβλήματα κατάθλιψης, κρίνοντας από τις αναρτήσεις που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Το ενδιαφέρον των ειδικών έχουν κεντρίσει οι selfie φωτογραφίες που δημοσίευε ο νεαρός πρόσφυγας, στις οποίες έδειχνε να αλλάζει συχνά εμφάνιση, γεγονός που εκτιμούν ότι φανερώνει ότι ο νεαρός έπασχε από κατάθλιψη.

Ο Χουσεΐν Κ, μέσω των social media διατηρούσε συχνές επαφές με συμμαθητές του από το Αφγανιστάν και ήταν μέλος ενός group που ονομάζεται «Γλυκά Κορίτσια του Αφγανιστάν».

Σε μήνυμά του, στις 5 Οκτωβρίου είχε γράψει: «Θεέ μου, η ζωή μου είναι αποπροσανατολισμένη. Μακάρι να μπορούσα να ξαναγεννηθώ».

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα της εφημερίδας Bild αναφέρει πως o θετός πατέρας του νεαρού είναι παιδίατρος.

Ο 17χρονος Αφγανός μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της Γερμανίδας φοιτήτριας, κόρης ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ, το πτώμα της οποίας πέταξε στη συνέχεια σε ποτάμι.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, είχε φτάσει τον περασμένο χρόνο στη Γερμανία ως ασυνόδευτος πρόσφυγας και φιλοξενούνταν σε μια οικογένεια στην πόλη.

Παραμένει άγνωστο έως τώρα, το πώς θύτης και θύμα είχαν έρθει σε επαφή πριν από το μοιραίο βράδυ.

Ο Χουσεϊν, που είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για την απόπειρα δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας, αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων για την αποσυμφόρηση των φυλακών του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ένα μήνα μετά την αποφυλάκισή του, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και έφυγε στο εξωτερικό.

http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.