Ερυθρός Σταυρός & Κανε μια Ευχή

ΜΕΛΙSSES: 10 εβδομάδες στην κορυφή του airplay chart το «Γιατί»!
15/12/2018
Συνελήφθησαν 2 γυναίκες, μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
17/12/2018
Όλα

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου,

μετά τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του “Make a Wish, Κάνε μια Ευχή Ελλάδος” στο μπαράκι Lobster (παλιό ΝΟΚ) στο λιμάνι Καβάλας. Τα φετινά Χριστούγεννα το φιλανθρωπικό σωματείο «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» γίνεται αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας και σας προσκαλεί σε χριστουγεννιάτικο cocktail party! 

Όταν η Ευχή γίνεται πράξη τότε σχηματίζεται το πιο φωτεινό χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών παιδιών. Χρόνια μετά την εκπλήρωση της Ευχής του, ο Χρυσοβαλάντης από το Δοξάτο Δράμας γυρίζει πίσω το χρόνο και θυμάται μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη την προσωπική του εμπειρία στην πραγματοποίηση της ευχής. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υιοθεσία της ευχής της Ευανθίας, 18 ετών, που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα Samsung Galaxy 6 S plus, προσφέροντας έτσι, χαρά, δύναμη και κουράγιο σε αυτόν και την οικογένειά του! 

Προσκλήσεις διατίθενται στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510-836933.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.