Έρχεται το αντισυλληπτικό χάπι για άντρες!

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος στην μπουάτ Απανεμιά
29/10/2016
Κύπρος: Με διαφορετική ώρα από σήμερα τα Κατεχόμενα
30/10/2016
Όλα

Ένα νέο ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι το οποίο θα σταματάει την κινητικότητα του σπέρματος, είναι έτοιμο να βγει στην αγορά!

Η ένωση που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και θα αποτυπωθεί σε ένα ταχείας δράσης χάπι ή ρινικό σπρέι, θα μπορούσε αν ο ενδιαφερόμενος να το έπαιρνε ώρες ή ενδεχομένως ακόμα και λίγα λεπτά, πριν το σεξ να τον καλύψει για τις υπόλοιπες ημέρες. Αν το σπέρμα δεν μπορεί να «κολυμπήσει», δεν υπάρχει καμία πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Ο καθηγητής John Howl του Πανεπιστημίου του Wolverhampton, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής ερευνητής για το έργο, είπε στην Daily Mail: «Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και σχεδόν στιγμιαία. Όταν παίρνετε υγιές σπέρμα και το προσθέσετε στην ένωση μας, μέσα σε λίγα λεπτά το σπέρμα ουσιαστικά δεν μπορεί να κινηθεί. Πρόκειται για μια εντελώς μοναδική ανακάλυψη, κανείς άλλος δεν το έχει κάνει πριν».

Εκτός του ότι είναι μια προσωρινή λύση, το φάρμακο θα είναι επίσης χρήσιμο για τα ζευγάρια που η γυναίκα δεν μπορεί να πάρει το χάπι για ιατρικούς λόγους.

1410285940291.cached

Ο John Guillebaud, ομότιμος καθηγητής του οικογενειακού προγραμματισμού και αναπαραγωγικής υγείας στο University College του Λονδίνου, δήλωσε στην Daily Mail: «Θα βοηθήσει επίσης τους άνδρες που θέλουν να έχουν τον έλεγχο στη γονιμότητα τους. Για παράδειγμα, να εξασφαλίσουν ότι δεν θα «παγιδευτούν» από μια γυναίκα που λέει ότι παίρνει αντισυλληπτικό χάπι, ενώ δεν παίρνει».

Για να βγει οποιοδήποτε νέο φάρμακο στην αγορά απαιτεί χρόνο, αλλά σύμφωνα με έγκυρες εκθέσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο το συντομότερο το 2021.

http://www.newmoney.gr/diethni/305324-erxetai-to-antisilliptiko-xapi-gia-antres

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.