Έρχεται σήμερα το τέλος του κόσμου; – Τι… επιφυλάσσει το αποψινό μαύρο φεγγάρι [Εικόνα]

Αυξάνεται ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά το επίδομα παραμένει ίδιο
30/09/2016
Η ανακαίνιση του Θεάτρου ''Αντιγόνη Βαλάκου'' (Φωτος)
30/09/2016
Όλα

Σπάνιο φαινόμενο που συνδέεται με δεισιδαιμονίες που όμως δεν θα μπορούμε να… δούμε

Πολλές είναι οι φορές που ένα φαινόμενο αναμένεται να φέρει το… τέλος του κόσμου. Έτσι και σήμερα το βράδυ καθώς στον ουρανό θα συμβεί ένα σπάνιο φαινόμενο, το μαύρο φεγγάρι, το οποίο πολλοί συνδέουν με την… Αποκάλυψη!

Θα έρθει το τέλος του κόσμου;

Οι θεωρίες για το τέλος του κόσμου προέρχονται από ένα συνδυασμό φαινομένων: εκτός από το αποψινό μαύρο φεγγάρι, την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη είχαμε το «δαχτυλίδι της φωτιάς», με το φεγγάρι να καλύπτει τη Γη και τον Ήλιο πάνω από την Αφρική, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι είχε σκοτεινιάσει.

Βασιζόμενοι σε εδάφια της Βίβλου, κυρίως στον ευαγγελιστή Λουκά και την Αποκάλυψη του Ιωάννη, οι συνομωσιολόγοι σπεύδουν να προειδοποιήσουν πως… «αυτά τα φαινόμενα μας ενημερώνουν ότι ο Ιησούς θα έρθει σύντομα κοντά μας και ότι πλησιάζει το τέλος της Γης».

Ωστόσο, οι επιστήμονες λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε, οπότε… κανονίστε τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο! Εξάλλου, η επόμενη καταστροφή του κόσμου  προβλέπεται ότι θα γίνει το 2019, άρα… έχουμε χρόνο μέχρι τότε!

Τι είναι το μαύρο φεγγάρι

Η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού θα είναι από την άλλη πλευρά, επομένως, αυτό που θα βλέπουμε από τη Γη θα είναι εξ’ ολοκλήρου στη σκιά. Αν και το μαύρο φεγγάρι συμβαίνει περίπου κάθε 32 μήνες (η τελευταία ήταν τον Μάρτιο του 2014), απόψε θα είναι διαφορετικό, καθώς η Σελήνη θα καλυφθεί ολόκληρη από τη Γη.

Βέβαια, το φαινόμενο θα είναι κυρίως ορατό στο δυτικό ημισφαίριο, πάνω από τη βόρεια και νότια Αμερική, ενώ στην Ευρώπη (και άρα και στην Ελλάδα) θα κάνουν… μαύρα μάτια για να το δουν, καθώς θα εμφανιστεί αμυδρά σε κάποιες χώρες στα δυτικά.

http://www.parapolitika.gr/article/382159/erhetai-simera-telos-toy-kosmoy-ti-epifylassei-apopsino-mayro-feggari-eikona

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.