Ερατώ Αλακιοζίδου: Παρουσίαση δίσκου & Ρεσιτάλ πιάνου

Θέατρο Μορφές Έκφρασης | Πρεμιέρα για την "Ευ-γενιά"
13/04/2018
Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών: Δον Κιχώτης του Μιχαήλ Θερβάντες σε σκηνοθεσία Ταξιάρχη Χάνου
16/04/2018
Όλα

Ιn blue & white

Ρεσιτάλ πιάνου  

[mom_video type=”youtube” id=”BSR9bVzyJSA” width=”100%” height=”350″]

 

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης διοργανώνει ρεσιτάλ Πιάνου της Ερατούς Αλακιοζίδου,  την Κυριακή 22 Απριλίου, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης.

Η Αλακιοζίδου επιλέγει έργα καταξιωμένων ή νεότερων Ελλήνων συνθετών,  με τέτοιο τρόπο ώστε να μας αφηγηθεί μια ιστορία αισθαντικότητας και ευαισθησίας «μεσογειακού τύπου», όπως η ίδια λέει.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

19:30 pre-concert talk & παρουσίαση cd “in blue & white”

 

20:00 ρεσιτάλ πιάνου της Ερατούς Αλακιοζίδου

με έργα των Ασπασία Νασοπούλου, Καλλιόπη Τσουπάκη, Γιώργου Κουμεντάκη, Γιώργου Κουρουπού, Κώστα Σιέμπη, Κώστα Τσούγκρα, Θόδωρου Αντωνίου, Αναστάση Φιλιπακόπουλου ,Λεόντιου Χατζηλεοντιάδη και Στάθη Γυφτάκη.

Στη συναυλία θα ακουστούν μερικά από τα έργα της δισκογραφική παραγωγής “in blue & white” στημένα έτσι σαν μια mini version της μουσικής της αφήγησης, δίνοντας έμφαση στους συνθέτες που διαμένουν ή κατάγονται από την Θεσσαλονίκη και την Β. Ελλάδα, ενώ στην ολοκληρωμένη της μορφή, η παραγωγή περιλαμβάνει 14 Έλληνες συνθέτες και 25 έργα συνολικής διάρκειας 79’.

 

H συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της  Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.

 

Γενική είσοδος 10€. Φοιτητές, άνεργοι 5 €

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.