Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας κας Kate Logan στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τρία Κύπελλα κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Ο. Παλμός Καβάλας
22/10/2018
ΜΑΓΝΗΤΕΣ / AIMANTS με την Pavlina Styl στο Ηalf Note
24/10/2018
Όλα

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κας Kate Logan στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Την Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κα Kate Logan υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης ο κ. Λαμπάκης ενημέρωσε την πρέσβειρα για τη στρατηγικής σημασίας θέση της Αλεξανδρούπολης στον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Αναφέρθηκε στα μεγάλα πρότζεκτ που αφορούν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή, όπως  την εγκατάσταση εξέδρας υγροποιημένου αερίου LNG, την παρουσία των αγωγών φυσικού αερίου που διαπερνούν την περιοχή μας, τη γεωθερμία, το επενδυτικό σχέδιο που αφορά στη δημιουργία θερμοκηπίων υδροπονικής καλλιέργειας καθώς και στην πορεία των διαδικασιών αξιοποίησης του λιμένος Αλεξανδρούπολης.

 

Παρουσίασε επίσης, το γεωμορφολογικό περιβάλλον και τις υποδομές της περιοχής που την καθιστούν ελκυστικό ποιοτικό τουριστικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και συνεργασίες.

Η κυρία Logan εξέφρασε την ευχαρίστησή της που βρίσκεται στην πόλη μας ως Πρέσβειρα της Αυστραλίας και δήλωσε αισιόδοξη για τη δημιουργία και ενίσχυση νέων σχέσεων συνεργασίας με γνώμονα την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.