ΦΑΕΘΩΝ του Δημήτρη Δημητριάδη, σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα
15/04/2019
Θεατρική παράσταση «Το Πέντε»
16/04/2019
Όλα

Γεια σας και καλωσήρθατε σε ένα ακόμη βίντεο στο κανάλι μου, στο σημερινό βίντεο θα παρακολουθήσετε βήμα – βήμα πως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουμε ένα επίσημο μακιγιάζ μέσα σε λίγα λεπτά.  Εάν σας άρεσε το βίντεο χαρίστε του ένα like και κάντε εγγραφή.

Μέχρι την επόμενη φορά, σας φιλώ γλυκά!

 

Δείτε το βίντεο σε HD.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΣΩ:

EMAIL : lizielizie2510@gmail.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/lizie.lizie.904

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lizielizieb

*Το βίντεο δεν είναι sponsored.

 

Lizie Lizie –   Περί πνευματικών δικαιωμάτων Το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο citylife24.gr έχει την γραπτή έγκριση της δημιουργού για την δημοσίευση του κειμένου. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να αναγράφετε η ΠΗΓΗ το όνομα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ καθώς και η ημερομηνία που γράφτηκε. Σε διαφορετική περίπτωση… Απαγορεύεται η αναδημοσίευση,  ολική, ή μερική, ή περιληπτική ή καταπαράφραση και η διασκευή του περιεχομένου με οποιαδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.citylife24.gr/colourful-eyes-spring-makeup-lizielizie-vinteo/?fbclid=IwAR0EHLf6zo79Ufp0IU-nsHmSgcgNRTAowbdb-jkEDY9UnYYmIjG72FEYdnY
Copyright © citylife24

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.