Επίκεντρο της αθλητικής ζωής των Βαλκανίων η 4η Sportexpo

Έλενα Παπαρίζου // 1.000.000 προβολές για τα “Ασκοπα Ξενύχτια”
10/04/2019
ΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΥΡΑΧΟΣ || ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ
11/04/2019
Όλα

Επίκεντρο της αθλητικής ζωής των Βαλκανίων η 4η Sportexpo – Πλήθος μαθητών και επισκεπτών κατακλύζει την έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 

Επίκεντρο της αθλητικής ζωής των Βαλκανίων και μεγάλη αθλητική γιορτή χαρακτήρισε την 4η έκθεση Sportexpo ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος πριν από λίγο την εγκαινίασε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως η διοργάνωση της είναι η καλύτερη μέχρι την επόμενη.

Ο κ. Βασιλειάδης εστίασε ιδιαίτερα στον «πρωταγωνιστικό» ρόλο της Θεσσαλονίκης για τον ελληνικό αθλητισμό και στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε τις πρωτοβουλίες που θα ανακοινωθούν στην Sportexpo, μαζί με τους ομολόγους του από Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία για την από κοινού διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα. Ελευθερία Χατζηγεωργίου επισήμανε πως η Sportexpo συνδέει τους μαθητές με τον αθλητισμό και το πλήθος επισκεπτών στην έκθεση αποδεικνύει πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την διοργάνωση.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός δήλωσε πως η επιτυχία της Sportexpo είναι σίγουρη, ενώ η φετινή της διοργάνωση αποτελεί ένα άλμα σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις της.

Η φετινή Sportexpo, η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αποτελεί, όπως τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, μία μεγάλη ευκαιρία για την καθιέρωση μίας διεθνούς αθλητικής γιορτής στην Θεσσαλονίκη.

 

Χθες πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Sportexpo και ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων μεταξύ της ομάδας επίλεκτων διεθνών και της μεικτής βετεράνων Θεσσαλονίκης.

 

Η Sportexpo συγκεντρώνει περισσότερες από 100 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 40 αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά και εταιρείες αθλητικών ειδών και εξοπλισμού.

Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων της ξεχωρίζει το συνέδριο ο «Αθλητισμός και η Κοινωνία», που θα λάβει χώρα στις 12 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» με οργανωτή την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ομιλητές μεταξύ άλλων τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό.

Η έκθεση «διασταυρώνεται» με τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνεται την Κυριακή 14 Απριλίου από τον αθλητικό σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ.   

Η είσοδος στην Sportexpo είναι ελεύθερη, ενώ διατίθεται και δωρεάν πάρκινγκ σε εκθέτες και επισκέπτες, με είσοδο από την Πύλη Εμπορίου.

Το ωράριο της έκθεσης έχει ως εξής: Παρασκευή 09:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 20:00.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.