Ειδομένη: Το ζευγάρι Ελλήνων που ανοίγει το σπίτι του στους πρόσφυγες για να κάνουν μπάνιο [βίντεο]

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 47χρονου που βίασε αγοράκι στην Πτολεμαΐδα
11/03/2016
Διαδώστε… Έγινε νόμος η δωρεάν περίθαλψη ανασφαλίστων μόνο με το ΑΜΚΑ
11/03/2016
Όλα

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Ειδομένη βρίσκεται στο επίκεντρο του ρεπορτάζ που έκανε το γερμανικό κανάλι στην περιοχή.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που ανοίγουν καθημερινά το σπίτι τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες για να τους προσφέρουν καθαρό νερό για να πιούν αλλά και για να κάνουν μπάνιο.

Οι εικόνες από το γερμανικό κανάλι είναι χαρακτηριστικές. Την στιγμή που ο δημοσιογράφος μιλάει με το ζευγάρι, πρόσφυγες φαίνονται να κινούνται ελεύθερα μέσα στους χώρους του σπιτιού. Μία γυναίκα μάλιστα, κινείται προς το σημείο που γίνεται η συνέντευξη και κάνοντας νόημα προς την κάμερα φιλάει τα χέρια των δύο ηλικιωμένων. Εκείνοι τα τραβούν και στο τέλος συγκινούνται. «Δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο» λένε δακρύζοντας μπροστά στην κάμερα.

Η συνέντευξη του ζευγαριού ξεκινάει στο 0:55.

 

Πηγή: Ειδομένη: Το ζευγάρι Ελλήνων που ανοίγει το σπίτι του στους πρόσφυγες για να κάνουν μπάνιο [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/255673/eidomeni-zeygari-ellinon-poy-anoigei-spiti-toy-stoys-prosfyges-gia-na-kanoyn-mpanio#ixzz42bA3J57L

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.