Εγκαινιάστηκαν στο MEC Παιανίας οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

Δελτίο Τέχνης στη Νοηματική Γλώσσα
09/02/2019
Τα ”Αστέρια” του Παλμού Καβάλας έλαμψαν στο 6ο Κύπελλο Τραμπολίνο
11/02/2019
Όλα

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

Εγκαινιάστηκαν στο MEC Παιανίας οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου

 

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της δόμησης και της ενέργειας, η Infacoma και η Aquatherm, εγκαινιάστηκαν σήμερα το βράδυ στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Οι δύο εκθέσεις εγκαινιάστηκαν παρουσία του Προέδρου του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπου Καρίμαλη, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, εκθετών και εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πλήθους κόσμου.

Οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019 συνδιοργανώνονται από τη ΔΕΘ-Helexpo και την εταιρεία Be-Best, ενώ συγκεντρώνουν 210 Έλληνες και ξένους εκθέτες και καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 6.500 τ.μ..

Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται από τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Τυνησία και την Αίγυπτο.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη περισσότερες από 500 προγραμματισμένες συναντήσεις B2B μεταξύ των εκθετών και των προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο των δύο εκθέσεων παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις στα σύγχρονα υλικά, καθώς και οι βέλτιστες επιχειρησιακές λύσεις όσον αφορά τη δόμηση, τις κατασκευές, την ανακαίνιση, τα αλουμίνια, τον εξοπλισμό, την ενέργεια, τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό, αλλά και τις τεχνολογίες νερού (HVAC).

Παράλληλα, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας Digital Greece, του θεματικού πάρκου νεοφυούς επιχειρηματικότητας που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 83η ΔΕΘ, η ΔΕΘ-Helexpo, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και οι Industry Disruptors Game Changers παρουσιάζουν το EnergyTech edition @ Infacoma Aquatherm 2019. Kαινοτόμες startups που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς της βελτιστοποίησης ποιότητας κι αντοχής των υλικών, των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και στις «πράσινες» κατασκευές, εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τις εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Αthens 2019 πλαισιώνει και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή κλαδικών φορέων, εξειδικευμένων επαγγελματιών, επιστημόνων εισηγητών και επιχειρήσεων.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.