ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΗ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «BLISS» ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΕΤΣΑ ΣΤΑ GLOBAL MUSIC AWARDS

STAN – «ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ»
13/03/2019
14 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού: Ενημερωθείτε Διατροφικά!
14/03/2019
Όλα

 

ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΗ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «BLISS» ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΕΤΣΑ ΣΤΑ GLOBAL MUSIC AWARDS

 

Δύο διεθνή χάλκινα μετάλλια στο διαγωνισμό Global Music Awards κατέκτησε για πρώτη φορά ο Έλληνας δημιουργός της ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο site των βραβείων (http://www.globalmusicawards.com/ Global Music Awards). 

 

Η σύνθεσή του «Bliss (Film Version)» κέρδισε σε δύο κατηγορίες, στις κατηγορίες «electronic & dance» και «cocnept».      

 

Τα Global Music Awards είναι μία από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις, ακριβώς στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλιφόρνια, που στηρίζεται από το περιοδικό Billboard και από το βάθρο των νικητών έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής και κάτοχοι των βραβείων Grammy.

Η σύνθεση αυτή του Τάσου Πέτσα είχε κυκλοφορήσει πέρυσι τον Δεκέμβριο από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records και ήδη επί έναν ολόκληρο μήνα ήταν κολλημένο στην 2η θέση του αμερικανικού περιοδικού Billboard πίσω από τη Lady Gaga, στον επίσημο κατάλογο επιτυχιών της IFPI της Ελλάδας ανέβηκε μέχρι την 5η θέση, ενώ στο Electronic Chart της Μ.Βρετανίας έφθασε μέχρι την 2η θέση πίσω από τους Prodigy.

 

Όσο για το concept του τραγουδιού, για το οποίο και βραβεύτηκε, όπως και ο ίδιος ο δημιουργός δηλώνει, έχει για αυτόν συμβολική σημασία. Συμβολίζει τον αγώνα της επιβίωσης του κάθε ανθρώπου. Για αυτόν «Κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή αντιμέτωπος με τις δικές του δυσκολίες, τα δικά του εμπόδια, εσωτερικά και εξωτερικά, τις δικές του αναποδιές. Δεν πρέπει, όμως, ποτέ να πάψει να αγωνίζεται, προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Γιατί ο αγώνας είναι αυτός που πρωτίστως μετράει».

 

Μπορείτε να ακούσετε και να δείτε το video του τραγουδιού στο ακόλουθο link :

 

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.