ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ | LIZIELIZIE ‘Βίντεο’
14/10/2018
Καρδερίνης Ισίδωρος: Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
15/10/2018
Όλα

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στην εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού , διάφορες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Η πρόληψη εξάλλου είναι η καλύτερη θεραπεία.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 12 και 13 Οκτωβρίου συμμετείχε στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε. . Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν περίπου 100 μαστογραφίες σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  Η δράση υλοποιήθηκε από τις δομές του Δήμου Βέροιας (ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου) και του Ν.Π. ΚΑΠΑ (Δημοτικού Ιατρείου).

 

  • Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου μέλη του εμπορικού συλλόγου στόλισαν με ροζ φιόγκους το Δημαρχείο και το ίδιο βράδυ φωταγωγήθηκε «ροζ».

 

  • Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 5.00μ.μ. στο ζαχαροπλαστείο ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ  θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Ενδυνάμωση της ζωής και της ψυχής των ανθρώπων με καρκίνο»

 

Ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Αναγνώστου – Κελεπούρη Ειρήνη Σχολική Σύμβουλος .

 

  • Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στο κέντρο της πόλης , μαζί με τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ και τα παιδιά της Άνοιξης .
  • Η καθιερωμένη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αρχές Νοεμβρίου.

Οι παραπάνω δράσεις  γίνονται από τον Δήμο Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ. Το Ν.Π. ΚΑΠΑ (δημοτικό ιατρείο), τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας , τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας ‘ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ’ και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Βέροιας).  

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.