Σοκάρει το προφίλ του δολοφόνου της Αγραφιώτου: Μανιακός, που αντλεί ευχαρίστηση από τη βία!

Ελλάδα: Απάτησε τον άντρα της και του έστειλε με mail… το βίντεο
12/09/2016
Ειδικός: Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς για να γίνει το παιδί τους πετυχημένο [λίστα]
12/09/2016
Όλα

Συγκλονίζουν και σοκάρουν οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας για το δολοφόνο την Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία έχασε με τραγικό και βάρβαρο τρόπο τη ζωή της σε υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι.
Αφού ολοκλήρωσαν μεγάλο κύκλο ερευνών τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, όσο και στον κοινωνικό της περίγυρο, οι ερευνητές της Ασφάλειας πλέον καταλήγουν στο ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, περιμένοντας ένα τυχαίο θύμα.
Εκτιμούν δε ότι ο μανιακός δεν έχει επιχειρήσει κάποια νέα δολοφονική ενέργεια, καθώς ενδεχομένως να  αναζητά νέους χώρους τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει…
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανοίξει εκ νέου φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που αφορούν σε δολοφονίες γυναικών, σε μια προσπάθεια να βρουν κοινά χαρακτηριστικά με το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.
Οι ειδικοί ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ, έχουν προσπαθήσει από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, να συνθέσουν ένα προφίλ του δράκου σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια πρόβλεψη για την επόμενη κίνηση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ψυχολόγοι που μελέτησαν αυτά τα στοιχεία κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, οποίος πριν καταλήξει στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ, είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του έχοντας εναλλακτικό σχέδιο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον δράκο ώστε να κυνηγήσει και μάλιστα στην συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα, στο τρίτο υπόγειο που κανείς δεν γνώριζε εκτός από τους εργαζόμενους.
Παράλληλα, η κίνηση αυτή δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει τους χώρους και μάλιστα φέρεται να έκανε ακόμα και προπαρασκευή καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο ήταν φρακαρισμένη από τα μπάζα.
Στο προφίλ που σκιαγράφησαν, οι ειδικοί καταλήγουν σε έναν άνθρωπο που αντλεί ευχαρίστηση από την προετοιμασία του σχεδίου του και τον βίαιο θάνατο.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=33966&subid=2&pubid=114134715

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.