Χρήστος Κωνσταντόπουλος – Παντελής Καστανίδης «Reunion!»

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – ΤΑΚΙΜ-Ελένη Βιτάλη: «Στο’ πα και στο ξαναλέω»
12/12/2022
Θέατρο Σοφούλη ”Το Παιχνίδι”
03/01/2023
Όλα
«Reunion!»
Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Παντελής Καστανίδης, δύο καλλιτέχνες με κοινό τους σημείο την αγάπη τους για τη μουσική, συναντιούνται ξανά επί σκηνής μετά από 16 χρόνια από την πρώτη τους συνεργασία στην γενέτειρα πόλη τους, την Πάτρα, και γιορτάζουν το δικό τους «Reunion» στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Τραγούδια της ποπ – ροκ σκηνής που τραγουδούσαν και τότε μαζί καθώς και μουσικές των δεκαετιών ’80s -’90s – ’00s που σημάδεψαν την εφηβεία των δύο τραγουδιστών, διαδέχονται κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία και χωρίς να λείπουν οι ερμηνευτικές τους στιγμές, οι δύο τους μετατρέπουν τη σκηνή σε ένα δυναμικό μουσικό πάρτυ!
Ο Παντελής Καστανίδης και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος είναι έτοιμοι να γιορτάσουν το δικό τους «Reunion» με σκοπό να παρασύρουν στον ρυθμό τους, γνωστούς και άγνωστους φίλους στην αγαπημένη σκηνή της «Σφίγγας», την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου.
Μαζί τους οι μουσικοί:
Βαγγέλης Κουκουνιάς – πλήκτρα
Γιώργος Κατσαμάκης – κιθάρα
Χρήστος Πυρρής – μπάσο
Χρήστος Χλιούρας – τύμπανα

Φωτογραφία – Τριαντάφυλλος Ασλανίδης
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149
citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.