ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ: Γιασμίνα Ρεζά «ART» Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
26/03/2019
Θεσσαλονίκη: Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν του Μπέρτολτ Μπρεχτ
28/03/2019
Όλα

BLUE AND GREEN EYELOOK | LIZIELIZIE

 

Γεια σας και καλωσήρθατε σε ένα ακόμη βίντεο στο κανάλι μου. Εάν σας άρεσε το βίντεο χαρίστε του ένα like και κάντε εγγραφή.

Μέχρι την επόμενη φορά, σας φιλώ γλυκά!

 

Δείτε το βίντεο σε HD.

 

*Το βίντεο δεν είναι sponsored.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΣΩ:

EMAIL : lizielizie2510@gmail.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/lizie.lizie.904

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lizielizieb

 

 

 

Lizie Lizie –   Περί πνευματικών δικαιωμάτων Το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο citylife24.gr έχει την γραπτή έγκριση της δημιουργού για την δημοσίευση του κειμένου. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να αναγράφετε η ΠΗΓΗ το όνομα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ καθώς και η ημερομηνία που γράφτηκε. Σε διαφορετική περίπτωση… Απαγορεύεται η αναδημοσίευση,  ολική, ή μερική, ή περιληπτική ή καταπαράφραση και η διασκευή του περιεχομένου με οποιαδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.citylife24.gr/colourful-eyes-spring-makeup-lizielizie-vinteo/?fbclid=IwAR0vhGnduXORNN6P3wp85gDVo858zSICoSDn8bMr2c9ttaZeCWe6VJDH0XM
Copyright © citylife24

 

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.