Η κ. Λένα Γαρυφάλλου απαντά στις ραδιοφωνικές δηλώσεις του κ. Νίκου Ξανθόπουλου

5 απλοί τρόποι για να ελκύσετε τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας
08/08/2016
Η φριχτή δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τους σατανιστές του Μάνσον
09/08/2016
Όλα

Ο κ. Νικόλαος Ξανθόπουλος εντελώς αναίτια και απροσδόκητα προέβη στις 6 Αυγούστου σε ραδιοφωνικές δηλώσεις, στις οποίες ενέπλεξε την εταιρία μας, «ΜΠΑΤΗΣ Α.Ε.», με αναφορές που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
 
Προς αποκατάσταση της αλήθειας:
 

  1. Το επενδυτικό σχήμα, που μετά από Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό ανέλαβε τη λειτουργία της ακτής-κάμπινγκ Μπάτης, επένδυσε μεγάλου ύψους κεφάλαια, προκειμένου να μετατρέψει τα κτίρια-κουφάρια και τον καθημαγμένο και λεηλατημένο χώρο που παρέλαβε, στις γνωστές άρτιες εγκαταστάσεις και στην υποδειγματική παραλία, που αποτελούν κόσμημα για τη πόλη μας και συνιστούν πόλο τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης, με δημιουργία εκατοντάδων άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας.

 

  1. Το μέγεθος της επένδυσης, αλλά και οι συνέπειες της γνωστής πάνδημης οικονομικής κρίσης, δεν επέτρεψαν να καθίσταται κερδοφόρος η επένδυση αυτή.   Ήδη όμως από φέτος τα οικονομικά αποτελέσματα είναι ισοσκελισμένα και παρουσιάζονται στοιχεία περαιτέρω οικονομικής βελτίωσης.

 

  1. Η εταιρία από την σύστασή της έως σήμερα δεν έχει καταβάλει στα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή. Τα «έξοδα διοικητικής λειτουργίας», που εμφανίζονται στους ισολογισμούς της, αποτελούν μέρος εξόδων (του ενοικίου, των καταναλώσεων για παροχές π.χ. ηλεκτρικού ρεύματος, των αποσβέσεων κ.λ.π.) και δεν συνιστούν αμοιβές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

  1. Ομοίως, η εταιρία δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ ως μέρισμα προς τους μετόχους της.  Αντιθέτως, οι κύριοι μέτοχοί της χρηματοδοτούν συστηματικά την εταιρία μέσω αλλεπάλληλων αυξήσεων του κεφαλαίου της.

 

  1. Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας με ποσοστό περίπου 2,5% και ασκεί τα δικαιώματα, που του παρέχουν οι αντίστοιχες μετοχές του.  Η εν λόγω εταιρική συμμετοχή δεν καθιστά την εταιρία “δημόσια”, ούτε τυπικά, ούτε ουσιαστικά.

 
Η εταιρία «ΜΠΑΤΗΣ ΑΕ» δεν ανέχεται την ανάμιξή της σε πολιτικές αντιπαραθέσεις πάσης φύσεως.
 
Η εταιρία προβαίνει άμεσα σε όλες τις νομικές ενέργειες, ποινικές και αστικές, συνεπεία των ως άνω ψευδών, συκοφαντικών και βλαπτικών δια του τύπου δηλώσεων, προκειμένου να προστατέψει τη φήμη της, το επαγγελματικό της κύρος αλλά και το κοινωνικό της προφίλ, που με κόπο και κόστος χτίζει εδώ και 12 έτη.
 
 
Για την ΜΠΑΤΗΣ ΑΕ
Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος
Λένα Γαρυφάλλου
 
 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.