«Τσέλο – Πιάνο… συζητούν και συγχρονίζονται…»
20/04/2018
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο “FIX Night Club” (Κρατήσεις)
22/04/2018
Όλα

Η Μελίνα Ασλανίδου λίγο πριν κυκλοφορήσει την νέα της δισκογραφική δουλειά, μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι από το album της σε συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες  Μίμη Πλέσσα.

[mom_video type=”youtube” id=”12T7Kbm5f84″ width=”100%” height=”350″]

Directed By: Yiannis Papadakos

Μελίνα Ασλανίδου – Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου

Μουσική: Μίμης Πλέσσας

Στίχοι: Δανάη Στρατηγοπούλου

ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ: ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ / ΠΙΑΝΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΝΟΣ / ΠΙΑΝΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΙΩΠΗΣ / ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΣΚΟΣ / ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ / ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΒΥΣΙΔΗΣ / ΤΟΥΜΠΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ/ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΝΟΣ PRE-PROGRAMMING: GALLERY STUDIO ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ / ΜΙΞH: STUDIO ODEON / HΛΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ

Lyrics

Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου,

κακό μεγάλο να `βρω,

να μη με θέλει ο ουρανός,

ήλιο να βλέπω μαύρο.

Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου,

να μ’ αρνηθούν οι φίλοι,

χάδι ποτέ μου να μη δω,

να μη φιλήσω χείλη.

Αν σ’ αρνηθώ φιλώ σταυρό

κι όρκο βαρύ σου κάνω,

αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου,

να πέσω να πεθάνω.

______________________________________________________________________

«Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» είναι ο τίτλος από την πρώτη διασκευή της κλασικής επιτυχίας, σε μουσική Μίμη Πλέσσα και σε στίχους της μεγάλης ερμηνεύτριας, Δανάης Στρατηγοπούλου. Μέσα από τον ανανεωμένο ήχο και τον μοναδικό ρυθμό του, το τραγούδι παίρνει μια νέα διάσταση που σε ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα!

Παράλληλα η Μελίνα Ασλανίδου μας παρουσιάζει και το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μέσα από τα social media προσκαλεί και «στέλνει» το μήνυμα του τραγουδιού «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» και όσοι παίρνουν αυτή την ιδιαίτερη πρόσκληση «καταλαμβάνονται» από τη μουσική και αρχίζουν να χορεύουν όπου βρίσκονται με έναν τρελό… σχεδόν μαγικό τρόπο. Στο τέλος όλοι οι «μαγεμένοι» χορευτές της πόλης συναντιούνται με την Μελίνα και κάνουν ένα street party στο κέντρο της Αθήνας!

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.