Συνταγή: Πάστα Σοκολατίνα του Δημήτρη Μιχαηλίδη -Chocolate Cake Recipe
30/09/2019
Μικρό Παλλάς: Γιασμίνα Ρεζά «ART» Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
02/10/2019
Όλα

Γεια σας! Αυτή τη φορά σας υποδέχομαι στο κανάλι μου με ένα διαφορετικό βίντεο, αλλά εξίσου ενδιαφέρον και χρήσιμο, στο σημερινό βίντεο θα σας δείξω πως μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση στις περιοχές του προσώπου σας με κλωστή. Η αποτρίχωση με κλωστή θεωρείται πλέον η πιο αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης, καθώς μπορείτε να την κάνετε μόνες σας στο σπίτι ή οπουδήποτε βρίσκεστε χωρίς να ξοδέψετε περιττά χρήματα. Πατήστε το βίντεο για να σας λυθούν όλες οι απορίες.
Σας φιλώ γλυκά!Lizie Lizie –   Περί πνευματικών δικαιωμάτων Το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο citylife24.gr έχει την γραπτή έγκριση της δημιουργού για την δημοσίευση του κειμένου. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να αναγράφετε η ΠΗΓΗ το όνομα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ καθώς και η ημερομηνία που γράφτηκε. Σε διαφορετική περίπτωση… Απαγορεύεται η αναδημοσίευση,  ολική, ή μερική, ή περιληπτική ή καταπαράφραση και η διασκευή του περιεχομένου με οποιαδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Χονδρογιάννη Ελίζα – Professional Makeup Artist, Hairstylist & Image Maker

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.