Άγγελος Ανδρεάτος Αποκλειστικό: Ο κόσμος πάντα θα αναζητά το κάτι διαφορετικό.

Έδεσσα: Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις αρπαγής τσαντών σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών ανήμερα των Χριστουγέννων
05/01/2016
Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου – Ο Φόβος
06/01/2016
Όλα

Συναντήσαμε τον Άγγελο Ανδρεάτο στον παράδεισο Αμαρουσίου στην Αθήνα, όπου στεγάζεται η δισκογραφική εταιρία Heaven του ομίλου Αnt1 και μας μίλησε «αποκλειστικά» για τη νέα του συνεργασία με την εταιρία και όχι μόνο….

-Καλησπέρα Άγγελε… Γιατί αποφεύγεις να εμφανίζεσαι τόσο συχνά στα ΜΜΕ?

Καλησπέρα και από εμένα, σε εσάς αλλά  και σε όλους τους αναγνώστες σας! Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να βγω και να απασχολήσω τον αναγνώστη ή τον τηλεθεατή ή τον ακροατή, αν δεν έχω κάτι και καινούργιο  να πω για την δουλειά μου και μόνο… είναι καθαρά χάσιμο χρόνου και άσκοπο και για ‘μένα και για το κοινό, να είμαι στην επικαιρότητα με ανούσιες υποθέσεις, που δεν το αφορά… Κάτι τέτοιο δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο πάνω απ’ όλα και με εκνευρίζει όταν το βλέπω να γίνεται με άλλους… δεν μπορώ να γίνω όμοιος με αυτό που δεν ανέχομαι και να συμφιλιωθώ με το “βγες να μιλήσεις και να απασχολήσεις για την ζωή σου ακόμα και αν δεν έχεις κάτι να πεις” μόνο και μόνο για να είσαι στην επικαιρότητα. Θεωρώ ότι αν απασχολήσω τα ΜΜΕ, με τέτοιου είδους καταστάσεις, όταν θα έχω πραγματικά κάτι να πω για την δουλειά μου, που θα είναι ουσιαστικό και αξιόλογο θα το «έχω κάψει» από την ανούσια, εκ των πρότερων, υπερέκθεση!

 

-Βρισκόμαστε έξω από την Heaven music, με την οποία ξεκίνησες πρόσφατα ένα νέο κύκλο συνεργασίας! Μίλησε μας για αυτή την απόφασή σου και πες μας πώς πρόεκυψε.

Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να μπορέσω να καταλήξω σε μία νέα δισκογραφική στέγη, τα κριτήρια αναζήτησης και διαπραγμάτευσης που είχα θέσει ως γνώμονα, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα και με τις επιθυμίες και με τους μελλοντικούς στόχους μου. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που ενδιαφέρει έμενα, αλλά και τους στενούς μου συνεργάτες, δεν είναι η δημιουργία επιτυχιών που είναι «φωτοβολίδα» και σβήνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κάτι πιο στιβαρό. Η σωστή καθοδήγηση και η ομαδικότητα που θα φέρει την ουσιαστική ανταμοιβή και επιτυχία. Αυτό λοιπόν βρήκα στην οικογένεια της Heaven και είμαι ευγνώμων στον γενικό διευθυντή της Κ. Σπύρο Σταμούλη, που με έκανε μέλος αυτής της οικογένειας, δίνοντας μου νέες προοπτικές και δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας επαγγελματικής συνάρπαξες!

 

-Δισκογραφικά κυκλοφορεί το νέο σου single με τίτλο «Από Παντού». Τί σημαίνει για ‘σένα αυτή η κυκλοφορία?

Πρόκειται για ένα άκρως ρυθμικό και ραδιοφωνικό χορευτικό κομμάτι, που επανακυκλοφόρησε το φθινόπωρο και από το Label της Heaven music, που ανήκω πλέον και ήδη ακούγεται σε πολλά clubs και ραδιόφωνα. Η θετική αποδοχή του τραγουδιού από τον κόσμο,  είναι ένα στοίχημα που κέρδισα, γιατί ο ήχος και η μουσική του είναι αρκετά σύνθετος και διαφορετικός. Το γεγονός αυτό, επισφράγισε τις σκέψεις μου ότι ο κόσμος πάντα θα αναζητάει το κάτι διαφορετικό. Ουσιαστικά, με το single αυτό σηματοδοτείται η έναρξη της συνεργασίας μου με την Ηeaven και λειτουργεί σαν προπομπός των επομένων singles που θα έρθουν.

 

 

– Μίλησέ μας για τις εμφανίσεις σου.

Εδώ και ένα μήνα περίπου ξεκίνησα τις εμφανίσεις μου στο «Μαχαιροπίρουνο» κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακές μεσημέρι. Πρόκειται για ένα  ζεστό μαγαζί στη Νέα Σμύρνη που έχει και φαγητό και ο χώρος είναι αρκετά ζεστός, ενώ παράλληλα το εσωτερικό της  διακόσμησης και η δομή του, δημιουργούν συνθήκες  παρεΐστικες και ξεκαλουπώνουν το τελευταίο πρότυπο διασκέδασης που είχε καθιερωθεί. Δηλαδή, δεν υπάρχον μεγάλες πίστες και χορευτικά, είμαι πολύ κοντά στον κόσμο, υπάρχει άμεση επαφή με το κοινό. Ο κόσμος εκφράζεται πιο άνετα κ πιο ελεύθερα, δεν χρειάζεται να ξενυχτήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να δει και να ακούσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και κυρίως δεν χρειάζεται να ξοδέψει αρκετά χρήματα γι’ αυτό τον σκοπό. Το πρόγραμμα που παρουσιάζω είναι διασκεδαστικό, ποικιλόμορφο και  εμπλουτισμένο με τις δικές μου επιτυχίες, αλλά και άλλων αξιόλογων συναδέλφων,  που συνδέει πολλά  μουσικά είδη, με έναν πολύ όμορφο τρόπο!

 

– Είσαι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης που εξελίσσεται με σταθερά ανοδικά βήματα. Υπάρχει τελικά συνταγή για την επιτυχία?

Το ότι εξελίσσομαι, όπως ανέφερες, το αισθάνομαι και το νιώθω γιατί αν προσέξει κανείς όλες μου τις δουλειές θα δει πως έχω δοκιμαστεί σε πολλά είδη τραγουδιού δισκογραφικά και ότι έχω τραγουδήσει σε αρκετούς διαφορετικούς χώρους διασκέδασης. Για μένα αυτό είναι η συνταγή της επιτυχίας … να μπορείς να κάνεις αυτό που σε γεμίζει σαν καλλιτέχνη και που έχεις ανάγκη να οπτικοποιήσεις, για να δώσεις σαν προϊόν στον κόσμο… να παρουσιάζεις αυτό που έχεις ανάγκη την δεδομένη χρονική στιγμή… να αντιστέκεσαι στα κατεστημένα πρότυπα και να γνωρίζεις τον πραγματικό λόγο ύπαρξης σου πάνω στην σκηνή!

 

– Τι νομίζεις πως λείπει από τη  σημερινή ελληνική μουσική βιομηχανία

Πολλά… Μεγάλο Κεφάλαιο ανοίγεις τώρα, που θα στο συμπυκνώσω σε δυο λέξεις…. Ελευθερία και παρθενογένεση! Λέγοντας Ελευθερία εννοώ ότι δεν υπάρχει πλέον ελεύθερη ανάδειξη νέων τραγουδιών μέσω του ραδιοφώνου για παράδειγμα, το όποιο αποτελεί βασικό εργαλείο για την δουλειά μας, παρά έχει αντικατασταθεί από χορηγούμενες και καθοδηγούμενες playlists… Οι δισκογραφικές παρόλο που έχουν την θέληση να στηρίξουν οικονομικά τους καλλιτέχνες, για δημιουργία νέων projects,αδυνατούν… η επιχειρηματική νύχτα έχει δηλητηριαστεί από την οικονομική κρίση με αποτέλεσμα να υπάρχει η πολυτέλεια των συχνών εμφανίσεων για έναν καλλιτέχνη κ όχι μόνο…  Όλα αυτά οδηγούν φραγμούς στην εξέλιξη της άρτιας μουσικής βιομηχανικής της  χώρας σε συνδυασμό με την έλλειψη ιδεών και πρωτοβουλιών…

 

-Κάνοντας μία σύντομη ανασκόπηση στην μέχρι τώρα πορεία σου, τί έχεις να αναφέρεις?

Γενικά δεν μπορώ να θεωρήσω αδικημένο τον εαυτό μου… ευτυχώς και ο κόσμος, αλλά και οι συνάδελφοι και οι επιχειρηματίες με έχουν αποδεχτεί και με έχουν ανταμείψει για τους κόπους μου… Ευτυχώς, πρόλαβα την προ κρίση εποχή, που όλα ήταν υγιή, και δόξα τον Θεό έχω συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους όπως:  ο Γιάννης Πλούταρχος, η Τζούλι Μασίνο, ο Κώστας Μπουρμάς, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Μάριος Ψιμόπουλος, ο Πάνος Φαλάρας, ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης, η Εύη Δρούτσα, οι Master Tempo, o Γιάννης Σαββιδάκης, ο Δημήτρης Κοντολάζος κ.ά.

Σημαντική στιγμή όμως στην μέχρι τώρα πορεία μου, θεωρώ ότι αποτελεί η δισκογραφική μου συνεργασία με τον μεγάλο Σαράντη Αλιβαζάτο, που αποτελεί σταθμό για την ελληνική μουσική, καθώς έχει δώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες όπως:  Σε γυρεύω, Θάλασσες, Θα ‘θελα να ήσουνα εδώ, Με τους αλήτες, Ξύπνησα πέντε το πρωί, Το σημάδι, Μέχρι να βρούμε ουρανό κ.ά  Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στον δεύτερο προσωπικό μου δίσκο το 2011 και να μου χαρίσει μία υπέροχη μπαλάντα  με τίτλο «Κάτι Παραπάνω»!

 

-Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σου?

Θα συνεχίσω τις live εμφανίσεις μου στο «Μαχαιροπίρουνο» στην Νέα Σμύρνη μέχρι και τέλος της σεζόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ενώ παράλληλα βρίσκομαι και στο  studio και ετοιμάζω το επόμενό μου single και video clip.

 

Τι εύχεσαι για το 2016?

Υγεία σε όλους πάνω απ’όλα… όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, θεωρώ ότι είναι το ύψιστο αγαθό της ζωής και αγάπη…Ειρήνη…εργασία….ευημερία…..

Σας ευχαριστώ πολύ!

 

Κι εμείς σε ευχαριστούμε ‘Αγγελε για την τόσο όμορφη κουβέντα που είχαμε… πάντα επιτυχίες σου ευχόμαστε!

 

Άγγελος Ανδρεάτος – Από Παντού [New Single 2015]‏ (Κυκλοφορεί από την Heaven)

https://www.youtube.com/watch?v=X8IPzpA5D7w

 

-OFFICIAL FACEBOOK PAGE

http://www.facebook.com/AggelosAndreatospage

 

-AGGELOS ANDREATOS TV (YOUTUBE CHANNEL)

http://www.youtube.com/user/aggelosandreatos?feature=watch

 

Σωτήρης Καραμπέτσος
Σωτήρης Καραμπέτσος
Πτυχιούχος των πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ. Από το 2008 ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, το ραδιόφωνο, την επικοινωνία και την διοργάνωση εκδηλώσεων. Φιλόδοξος, ανήσυχο πνεύμα, τελειομανής. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.