Αντώνης Ρέμος: Αποθέωση στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας

66ο Φεστιβάλ Φιλίππων – Ο Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού
05/07/2023
ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ – O Γυάλινος Κόσμος
05/07/2023
Όλα

Αντώνης Ρέμος: Αποθέωση στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας

Μία από τις πιο συναρπαστικές μουσικές βραδιές στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, χάρισε ο Αντώνης Ρέμος, μέσα από τη μεγαλειώδη συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής γνώρισε την αποθέωση στο κατάμεστο θέατρο και ανταπέδωσε την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου χαρίζοντας μια «μαγική» βραδιά, πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ορχήστρα.

Το κοινό έγινε ένα με την Αντώνη Ρέμο και δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του τις δεκάδες μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, αλλά και να χειροκροτεί θερμά τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του.

Τον δικό του «τόνο» στη συναυλία έβαλε ο Mente Fuerte, ενώ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι, «Πόσο Θέλω», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Οι επόμενες συναυλίες θα γίνουν σε Αρχαία Ολυμπία (12 Ιουλίου), Θεσσαλονίκη (17 Ιουλίου), Χαλκιδική (9 Αυγούστου) και Ίο (12 Αυγούστου).

CITYLIFE24.GR

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.