''Θέατρο ΑΝΕΣΙΣ'' Παρακολουθήστε το βίντεο για τον «Άμλετ»
28/07/2017
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Καβάλας Προκόπιος
29/07/2017
Όλα

Ο μικρότερος αδελφός έκανε ανοιχτό κάλεσμα στον Νόελ για να ξαναδημιουργήσουν μαζί μουσική

Αυτό που θέλουν όσο τίποτα άλλο οι φίλοι των Oasis, είναι κάποια στιγμή το βρετανικό γκρουπ να ενωθεί ξανά και να ξαναμπεί στη δισκογραφία με νέο υλικό από τους αδελφούς Γκάλαχερ. Ο Λίαμ, πάντως, ένα άνοιγμα το έκανε με πρόσφατη συνέντευξή του στον Νόελ.

«Θα ήθελα να μιλάμε για τη μουσική των Oasis και όχι για ένα σόλο άλμπουμ του Λίαμ ή ένα σόλο άλμπουμ του Νόελ», δήλωσε ο μικρότερος Γκάλαχερ στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην Σάντα Μόνικα αυτήν την εβδομάδα για να προωθήσει το νέο σόλο άλμπουμ του «As You Were».

Οι Oasis σχηματίσθηκαν στο Μάντσεστερ το 1991 και έφθασαν στη κορυφή της δόξας τους στη βρετανική ποπ τη δεκαετία του 1990 με επιτυχίες όπως το «Don’t Look Back In Anger» και το «Wonderwall». Ωστόσο, οι διαμάχες μεταξύ των αδελφών οδήγησαν σε διάσπαση το συγκρότημα το 2009, έπειτα από καυγάδες στη διάρκεια του Rock en Seine Festival στο Παρίσι, με αποτέλεσμα ο Νόελ να εγκαταλείψει το συγκρότημα.

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Λίαμ Γκάλαχερ, είπε: «Νομίζει ότι είναι αυτός ο άντρας και εγώ νομίζω ότι είμαι εγώ ο άντρας, καταλαβαίνετε τι εννοώ;», ρίχνοντας κατά κάποιο τρόπο φως στους λόγους διάλυσης χρησιμοποιώντας τον τίτλο του άλμπουμ του συγκροτήματος του 1997.

Στη συνέχεια έδωσε ελπίδες στους θαυμαστές των Oasis που θέλουν την επανένωσή του συγκροτήματος, λέγοντας: «Ίσως μία μέρα όταν επανέλθουμε και ενωθούμε πάλι σαν αδέλφια… το φυσιολογικό είναι να κάνουμε μουσική». «Τον αγαπώ πραγματικά, χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι αδελφός μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/2784792/anigma-tou-liam-gkalacher-gia-epanenosi-ton-oasis

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.