Άγρια συμπλοκή Γεωργιανών στην Χαλκιδική

Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στη Χίο
27/08/2016
Συγκλονίζει ο “Χάτσικο” της Ιταλίας που δεν αποχωρίζεται τη σορό του αφεντικού του – ΦΩΤΟ
27/08/2016
Όλα

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Γεωργιανών αναστάτωσε την περιοχή Καλλιθέα της Χαλκιδικής και είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι δυο από τους εμπλεκόμενους.
Ωστόσο, το τοπίο ξεκαθάρισε και το μόνο που απομένει για να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης, είναι να διευκρινιστεί το κίνητρο καθώς κανείς από τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές δεν το αποκαλύπτει. Εκείνο που έχει εξακριβωθεί, είναι ότι μια ομάδα τριών Γεωργιανών ηλικίας 35, 34 και 33 χρόνων είχαν επιτεθεί σε τέσσερις ομοεθνείς τους και είχαν τραυματίσει βαριά έναν 24χρονο και ελαφρά τους άλλους τρεις.
Στη διάρκεια της συμπλοκής, ένας 23χρονος από τους αμυνόμενους είχε τραυματίσει σοβαρά τον 35χρονο ομοεθνή τους, που και αυτός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων δυο συμπατριωτών του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για βαριά και απλή σωματική βλάβη, ενώ συνελήφθη και ο 23χρονος που επίσης κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη.
http://www.kontranews.gr/KOINONIA/243114-Agria-symploke-Georgianon-sten-CHalkidike

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.